Čudovit učinek sijaja za marcipan, fondant ali čokolado. Učinek sijaja je intenzivnejši, če nanesete več slojev.
Uporaba: pred škropljenjem zaščitite delovno površino in okolico. Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite tanko in enakomerno plast z razdaljo 15/20 cm od površine. Izogibajte se prekomerni uporabi. Priporočen čas strjevanja pred uživanjem je 4 ure.
Užitna glazura PME ni namenjena prekrivanju celih tort. Ampak za tanko plast na sladkornih okraskih in čokoladi. Med modelčki najdete tudi podlogo za odtis PIKE kot je prikazano na sliki, ali pa uporabite kakšno po svoji izbiri glede na tematiko, ki jo želite izpostaviti.
Sestavine: sredstva za glaziranje: šelak (E904), pogonsko gorivo.
Nasvet za skladiščenje: Shranjujte na hladnem, suhem mestu in ne hranite neposredno pred sončno svetlobo in viri toplote. Ko ga odprete, lahko izdelek ostane tesno zaprt do datuma izteka roka uporabnosti.
Vsebina: sredstvo za glaziranje: (šelak - E904), etilni alkohol, potisno gorivo.
Vsebina: 100 ml
Poreklo: EU, Italija
Opozorila za varno ravnanje:
- Hraniti izven dosega otrok
- Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: pri segrevanju se lahko razpoči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne pršite na odprt plamen ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti po uporabi. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C.
- Razpršilo je namenjeno samo za profesionalno uporabo.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 1711kJ, 413 kcal
- Maščobe 0g, od tega nasičene 0g
- Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkorji 0g
- Beljakovine 0g
- Sol 0g