Informacije o dostavi

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja:

 • GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (GLS d.o.o.), ki dostavlja pakete pretežno v dopoldanskem času. Plačilo jo možno tudi s kreditnimi karticami ob dostavi.

Potek in čas dostave (GLS)

Dnevi odaje Predvidena dostava

Čas dostave je predviden čas, ki obvelja v 99%. Vedno je potrebno računati, da dostava lahko traja do 3 delovne dni.

Velja za telefonska naročila in naročila s plačilom po povzetju. Pri naročilih s predplačilom na TRR se upošteva čas razvidne transakcije (od vašega nakazila, do razvidnosti na našem računu lahko mine več ur), ali pravočasno poslano potrdilo o plačilu.

POMEMBNO OBVESTILO!!! V poletnem času zaradi dopustov dostava lahko traja do 3 delovne dni. V kolikor naročilo potrebujete urgentno nas prosimo pokličite, da vaše naročilo obravnavamo prednostno.

Oddano naročilo Predvidena dostava
Ponedeljek do 12:00 Torek
Torek do 12:00 Sreda
Sreda do 12:00 Četrtek
Četrtek do 12:00 Petek
Četrtek po 12:00, sobota, nedelja Ponedeljek
 1. Dostavljalec vam naročeno v večini primerov dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v treh dneh,
  - razen ob sobotah, nedeljah in praznikih
  - naročila, oddana v četrtek po 12h in v petek do 12h, odpremimo v petek in jih prejmete v ponedeljek
  - naročila, oddana v petek po 12h, odpremimo v ponedeljek in jih prejmete v torek
  . Velja za naročila po povzetju. Če plačate preko TRR, naročeno pošljemo po plačilu na naš račun. Rok plačila z označbo na TRR ali osebni prevzem je 8 dni, po tem času naročilo avtomatično postane neaktivno in morate oddati novega.

 2. Pred dostavo vas dostavljalec pokliče, zato bodite dosegljivi.
 3. V kolikor vas na naslovu za dostavo ne bo se lahko z njim dogovorite, da vam paket pusti v Parcel Shop-u (OMV bencinski servisi, ali trafike 3dva), kjer lahko popoldan sami prevzamete paket (s seboj imejte osebni dokument).
 4. V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem vam pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na omenjeno telefonsko številko, ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v paketno trgovino Parcel Shop (OMV bencinski servisi in trafike 3dva), kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.
 5. Dostavljalcu lahko plačate tudi s kreditno kartico.

S 1.4.2019 bo PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

PREVERI STANJE POŠILJKE - v polje vpišite števiko vašega paketa (v kolikor je nimate nas lahko pokličete, da vam jo posredujemo)

GLS: gls-slovenia.com

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavljamo, da naročeno blago izročimo pravemu naročniku.

Naročeno lahko plačate po povzetju, ali preko TRR-ja: 

po povzetju    5,70 €
predplačilo na TRR    3,90 €
Osebni prevzem 0 €

Pri plačilu na naš TRR stroška odkupnine NI (prihranite 1,80€). Plačate samo strošek poštnine 3,90 €. Cene že vsebujejo 22% DDV.

Pri naročilu nad 100 € je dostava brezplačna.

Kako se strošku odkupnine izognete?

Naročeno blago lahko plačate na naš transakcijski račun in prihranite strošek odkupnine:
SPLETNA MOČ d.o.o.
Meninska ul. 2
1241 Kamnik

SI56 1010 0004 9779 910 (Banka Koper)
BIC koda Banke Koper d.d.: BAKOSI2X

Koda namena: CMDT
V polje za referenco vpišete: SI00 (številko vašega naročila)

Osebni prevzem

Osebni prevzem na našem naslovu je možen od ponedeljka do petka med 9 in 16 uro, z možnostjo gotovinskega plačila.

-->