Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - črn

King
deli

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - črn

Koda: KH-1149-1
14,95 €

Majhen in priročen termometer z upogljivo glavo
Uporaba: Digitalni vbodni termometer za merjenje temperature tekočin, sladkorja, čokolade, hrane kot so pečenke, meso, ribe...
Termometer je izdelan iz nerjavečega jekla.
Temperaturno območje od -20°C do + 200°C.
Ima praktično zanko za obešanje.
Deluje na baterije: Priložene

Navodila za uporabo:

  • Pritisnite gumb za ON/OFF (vklop/izklop), da aktivirate pripomoček.
  • Termometer je pripravljen za uporabo.
  • Pritisnite drugi gumb, da izberete možnosti branja Fahrenheita ali Celzija.
  • Sondo potisnite v hrano ali tekočino. Sondo vstavite vsaj do sredine, oziroma čim globlje.
  • Termometer vam prikaže natančno temperaturo v notranjosti.
  • Pritisnite gumb za ON/OFF (vklop/izklop), da izklopite pripomoček.
  • Pozor: termometra ni mogoče postaviti v vročo pečico ali v mikrovalovno pečico. Primeren samo za branje trenutne temperature.

Vzdrževanje

  • Hranite na suhem mestu.
  • Shranjujte daleč od virov ognja ali vlage.
  • Ne čistite v pomivalnem stroju.
  • Obrišite z mokro krpo, termometra ne izpostavljajte vodi.
  • Pripomoček hranite izven dosega otrok.
  • Uporabite samo za namen, določen v naslovu.
  • Vstavite baterije v skladu s pravilnimi oznakami polarnosti.

Pekis priporoča

Termometer za sladkor, Städter
16,95 €

Termometer za sladkor, Städter

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, čokolade in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 20°C do + 200°C

Merilna skala na vsakih 2°C

Termometer za sladkor
8,95 €

Termometer za sladkor

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, sirupa, karamele in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 30°C do + 200°C. Merilna skala na vsakih 5°C

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive
5,90 €

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

Posoda za taljenje
8,95 €

Posoda za taljenje

Za taljenje čokolade, izdelavo glazur, masla, sira, karamele, bombonov... 

Termometer za hladilnik, zamrzovalnik, zeleno rumen
3,95 €

Termometer za hladilnik, zamrzovalnik, zeleno rumen

Temperaturni razpon -20 do +30°C

Klešče za pomakanje - Wilton
4,50 €

Klešče za pomakanje - Wilton

Da bo namakanje sladkarij v čokolado lažje in brez sledi

Termometer za hladilnik, zamrzovalnik, siv
3,95 €

Termometer za hladilnik, zamrzovalnik, siv

Temperaturni razpon -20 do +30°C

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse
13,60 €

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse

3 delni set

Dolžina 22 cm

Strani

Zaradi povečanih količin paketov predstavljajo paketi s plačilom po povzetju dodatno časovno breme za GLS kurirje in tudi večje varnostno tveganje zato je priporočljivo naročilo s predplačilom na TRR.

Dostava in osebni prevzemi!

  • Od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00.
  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 2 delovnih dni. Potrebno je prišteti tudi nekaj dnevni čas dostavne službe. Zaradi trenutno povečanega števila naročil priporočamo, da naročilo oddate en teden prej
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.