Mešanica za kremno sladico čebelji pik združuje okusno kremasto sladico s tipičnim okusom klasične torte. Ne samo da je okusna, ampak tudi hitro pripravljena. Prašek za sladico preprosto stepemo z 250 ml hladnega mleka in kremo ohladimo. Že zdaj lahko vi in vaši najdražji uživate v nežni kremi s hrustljavo krhkimi mandlji! Smetano lahko oplemenitimo tako, da ji dodamo plast karameliziranih jabolčnih koščkov.
Priprava: desertni kremi v prahu dodamo 250 ml mleka (zadostuje za 2 porciji)
- Hladno mleko vlijemo v posodo za mešanje.
- Dodajte kremo in s paličnim mešalnikom na kratko premešajte. Nato stepajte 2 minuti na najvišji stopnji.
- Kremo nalijemo v kozarce ali skledo in postavimo v hladilnik za vsaj 1 uro.
Sestavine: sladkor, modificiran škrob, 17% mandljev krokant (sladkor, 40% mandlji), glukozni sirup, palmova maščoba, emulgator (E472b), mlečne beljakovine, želirno sredstvo (karagenan), sol, barvilo (karoten), aroma (vsebuje mleko).
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje: druge oreščke.
Neto teža: 58 g
Poreklo: Nemčija
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 521 kJ, 124 kcal
- Maščobe 3,5 g, od tega nasičene 2,1 g
- Ogljikovi hidrati 19 g, od tega sladkorji 14 g
- Beljakovine 3,2 g
- Sol 0,17 g