Glukozni sirup, 60g

deli

Glukozni sirup, 60g

Koda: NCD801
0,00 €

Glukozni sirup Sugarflair lahko vključimo v fondant, modelirne mase, royal icing - jajčni beljak in modelirni čokoladi, da dodamo boljšo elastičnost. Je gosta, viskozna tekočina, ki se široko uporablja v tortah, sladicah, slaščicah in marmeladah.

Sestavine: glukozni sirup (100%).

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: oreščkov, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah večjih od 10 mg / kg ali 10 mg / l, izraženih kot SO2 .

Shranjevanje na sobni temperaturi.

Po odprtju jo uporabite v šestih mesecih.

Neto količina: 60 g

Pekis priporoča

Glicerin Wilton 59.2 ml
3,10 €

Glicerin Wilton 59.2 ml

100% glicerin omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje mase.

Želatina v prahu 60 g
4,80 €

Želatina v prahu 60 g

Čista goveja želatina v prahu, bloom 150.

Čisti alkohol 14 ml
3,90 €

Čisti alkohol 14 ml

Čisti alkohol,  primeren za redčenje živiskih barv v prahu.

ISO Izopropil alkohol za živila.

Slaščičarsko lepilo 65g
3,90 €

Slaščičarsko lepilo 65g

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g
4,90 €

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g

Fondant preliv. Segrejete v mikrovalovni pečici in prelijete po torti, krofih,piškotih.

Mirror Glaze preliv za sladice PROZOREN, 325 g
4,90 €

Mirror Glaze preliv za sladice PROZOREN, 325 g

Gotova zmes za sijoč Mirror Glaze preliv. Preliv samo obarvate in ga prelijete po torti.

 

Kapljični preliv za sladice RDEČ, 375 g
5,90 €

Kapljični preliv za sladice RDEČ, 375 g

Fondant preliv. Segrejete v mikrovalovni pečici in prelijete po torti, krofih, piškotih.

Kapljični preliv za sladice ZELEN, 375 g
5,90 €

Kapljični preliv za sladice ZELEN, 375 g

Fondant preliv. Segrejete v mikrovalovni pečici in prelijete po torti, krofih, piškotih in pecivu.

Strani