Modelček za jelenčka - 2 delni set

deli

Modelček za jelenčka - 2 delni set

Koda: NC117CH027
2,90 €

Modelček lahko uporabimo za dekoracijo, ki jo izrežemo iz modelirne mase, ali pa enostavno odtisnete vzorec v prevlečeno torto.

Kako uporabljati:

  • Razvaljamo modelirno maso, ali sladkorno maso, ki ji dodamo "CMC prašek za učvrstitev sladkorne mase".
  • Pritisnite modelček na trdno v maso in odstranite preostalo maso 
  • Masa naj se trdi cca10 minut, nato jo previdno odstranite iz modelčka.

Vsebina: 2 modelčka.

Velikost: 6x4cm in 7x8cm

Za lažjo uporabo si lahko pomagamo z držalom:

  • Vstavite modelček v držalo za izrezovalce.
  • Nanj položite že razvaljano modelirno maso.
  • Povaljate z valjarjem, da izrežete obliko.
  • S prsti pritisnite v maso da zapolnete vse podrobnosti.
  • Odstranite maso iz modelčka in jo posušite.

Pekis priporoča

Modelčki za pingvine ali snežake - 4 delni
11,90 €

Modelčki za pingvine ali snežake - 4 delni

Z modelčkom lahko izdelate 2 snežaka ali pingvina. Velikost izdelanega: 6.8x5 cm in 5x4 cm

Modelčki za Jelenčke - 4 delni
7,90 €

Modelčki za Jelenčke - 4 delni

Vsebina: 4 kosi

Velikost cca 8 cm

Papirčki za muffine - modri
2,25 €

Papirčki za muffine - modri

Količina: 50 kom

Standardna velikost - premer dna 5 cm

ČOKO tuba - Rdeča
2,95 €

ČOKO tuba - Rdeča

Tubo ogrejete v topli vodi in pišete, ali delate okraske. Zelo preprosto. Primerno tudi za piškote, saj se masa lepo strdi.

Dvostranski živilski flomaster - RDEČ
4,90 €

Dvostranski živilski flomaster - RDEČ

Za risanje in pisanje po sladkorni masi, marcipanu, hostiji (jedilnem papirju), royal icing kremi.

PME papirčki za muffine SMREKCE
3,90 €

PME papirčki za muffine SMREKCE

Količina: 60 kom

Standardna velikost - premer dna 5 cm

Modelčki Polarni medved, pingvin in snežna krogla
4,90 €

Modelčki Polarni medved, pingvin in snežna krogla

Za izdelavo slastnih prazničnih piškotov. Polarni medved, pingvin in snežna krogla. 7.6 cm

Živilska barva – Metalik SREBRNA
6,70 €

Živilska barva – Metalik SREBRNA

Rišemo in barvamo s čopičem, večje površine pa tudi z gobico.

Za: sladkorne mase, marcipan, čokolado, icing royal kremo..

Strani