Nearomatizirano sredstvo za vezavo drobnega sadja in zelenjavnih pripravkov.
Nasveti:
- Sadna torta: 30 g zgoščevalca zmešajte s približno 30 g sladkorja in postopoma dodajte toliko soka (približno 0,25 l), da dobite pudingu podobno zmes. Na koncu dodajte višnje, češnje, ali vrsto sadja po želji.
- Zamrznjeno sadje povaljajte v hladnem sredstvu za vezavo soka, tako da se pri odmrzovanju sok veže in sadna osnova ne bo razmočena.
- Paradižnikovi omaki za pico dodajte malo hladnega sredstva za vezavo in sok ne bo tekel po pečici.
Sestavine: modificiran škrob E1422.
- Brez glutena
- Košer in halal
Neto količina: 100 g
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 1624 kJ, 382 kcal
- Maščobe 0,1 g, od tega nasičene 0 g
- Ogljikovi hidrati 95 g, od tega sladkorji 0 g
- Beljakovine 0,4 g
- Sol 0,7 g