Silikomart silikonski pekač NOGOMETNE ŽOGICE

deli

Silikomart silikonski pekač NOGOMETNE ŽOGICE

Koda: NCSCG34
Silikomart
7,90 €

Silikonski modelček za NOGOMETNE ŽOGICE s katerim lahko izdelamo čokoladne žogice, ali spečemo pecivo. Kalup je primeren za pečico, ali zamrzovalnik.

Primeren je za uporabo pri temperaturah od -60°C do +230°C.

Lahko se opere v pomivalnem stroju.

Velikost žogic cca: 2,7 x 1,35 cm

Volumen: 90 ml

Material: silikon

Uporabimo lahko sladkorno maso, čokolado,...

Pekis priporoča

Silikonski Modelček Zobniki in Kolesa
9,90 €

Silikonski Modelček Zobniki in Kolesa

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 10 x 10 x 0,4 cm

Silikomart silikonski pekač VRTNICE
7,90 €

Silikomart silikonski pekač VRTNICE

Velikost vrtnice cca: 2.8 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant...

Silikomart silikonski pekač MOJA LJUBEZEN št.2
7,90 €

Silikomart silikonski pekač MOJA LJUBEZEN št.2

Velikost srčka cca: 2-3 cm primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant,...

Silikomart silikonski pekač tartufino
11,90 €

Silikomart silikonski pekač tartufino

Velikost čokoladk cca: 2,7 x 2,4 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant,...

Katy Sue silikonski Modelček Pas in sponka
14,90 €

Katy Sue silikonski Modelček Pas in sponka

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca.6x2 / 7,5x1,8 / 8x1,5 cm.

Silikomart silikonski pekač ČOKOLADNA TABLICA
9,90 €

Silikomart silikonski pekač ČOKOLADNA TABLICA

Za domačo čokoladoi. Primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant, ledene kocke...

Silikonski Modelček Dobra Vila
8,90 €

Silikonski Modelček Dobra Vila

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 7 cm

Silikomart silikonski pekač FROZEN
9,90 €

Silikomart silikonski pekač FROZEN

Velikost cca: do 3.5 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant...

Strani