Mešanica za pripravo okusne Švicarske maslene kreme.
Uporaba: za premaz torte pod sladkorno (tičino) maso, kot samostojni nadev za torto, za okrasitev cupcakes.
Priprava za eno porcijo:
- vse sestavine morajo biti na sobni temperaturi.
- 100 g mešanice zmešajte s 70 ml tople vode. Mešajte 8 minut z mešalnikom na najvišji nastavitvi, dokler ne postane kremasto.
- Zmesi dodajte 220 gramov masla. Maslo dodajajte postopoma v 4 delih in vsak postopek stepajte, dokler maslo ni popolnoma raztopljeno, preden dodate naslednji del masla.
- Mešajte pri visoki hitrosti pribl. 8 minut do gladke kreme.
Ena priprava kreme zadostuje za premaz torte premera 20 cm, ali približno 12 muffinov.
Kremo lahko obarvate z jedilnimi barvami.
Sestavine: sladkor, jajčni beljak (posušen), sredstvo za zgoščevanje: E466, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, aroma.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledi: jajc, soje in volčjega boba.
Neto količina: 400 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g::
- Energija: 1682 kJ, 402 kcal
- Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
- Ogljikovi hidrati 95,7 g, od tega sladkorji 95,6 g
- Beljakovine 3,3 g
- Sol 0 g