Termometer za sladkor, Patisse

Patisse
deli

Termometer za sladkor, Patisse

Koda: NCP02139
16,95 €

Termometer za sladkor je nepogrešljv pri topitvi, ali pripravi sladkorja, čokolade in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja.

Termometer za sladkor je izdelan iz nerjavačega jekla.

Temperaturno območje od +40°C do + 200 °C.

Približna dolžina 31 cm.

Merilna skala na vsakih 2°C

Pekis priporoča

Silikonska lopatica s termometrom
27,90 €

Silikonska lopatica s termometrom

Silkonska lopatica s termometrom, za čokolado, kreme, marmelade, sirupe...

Termometer za sladkor
8,95 €

Termometer za sladkor

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, čokolade in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 30°C do + 200°C. Merilna skala na vsakih 5°C

Digitalni termometer z dolgo sondo, Decora
21,90 €

Digitalni termometer z dolgo sondo, Decora

Za natačno branje temperature hrane od -50°C do + 300 °C. Dolžina sonde 11,5 cm.

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - črn
12,95 €

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - črn

Hitro in enostavno merjenje temperature hrane in pijač v nekaj sekundah.

Termometer za sladkor, Städter
16,95 €

Termometer za sladkor, Städter

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, čokolade in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 20°C do + 200°C

Merilna skala na vsakih 2°C

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - rdeč
12,95 €

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - rdeč

Hitro in enostavno merjenje temperature hrane in pijač v nekaj sekundah.

 

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - bel
12,95 €

Digitalni termometer s sondo, merjenje od -20°C do + 200°C - bel

Hitro in enostavno merjenje temperature hrane in pijač v nekaj sekundah.

Klešče za pomakanje - Wilton
3,90 €

Klešče za pomakanje - Wilton

Da bo namakanje sladkarij v čokolado lažje in brez sledi

Strani