Za poprašitev, barvanje in risanje po sladkorni masi, čokoladi, marcipanu, icing kremi, hostiji...
Za poprašitev izdelka za lep izgled: Prah po izdelku poprašite s pomočjo čopiča.
Za risanje in pisanje po sladkorni masi , marcipanu, čokoladi, hostiji: prahu dodate kapljico alkohola, (čisti alkohol, vodka…) in zmes dobro premešate.
Prah ni primeren za barvanje smetane, maslene kreme, ali fondanta.
Če srebrn prah dodate v smetano, masleno kremo, ali fondant, ne dobite učinka srebrne barve, ampak sive, zato je prah primeren le za površinsko barvanje, ali poprašitev izdelka.
Sestavine: sredstvo proti sprijemanju E555, barvilo:E153, E171
Količina: 2 g
Barvilo je namenjeno barvanju tistih živilskih izdelkov, za katere to dopušča veljavna Evropska zakonodaja. Barvanje živil in pijač, ter mejne količine v skladu z Uredbo 1333/2008/ES