Zelo uporaben, praktičen in vsestranski pripomoček, saj se testo in sladkorna masa nanjo ne prijemljejo. Torte vam sedaj pred oblačenjem s sladkorno maso ne bo treba več meriti z ravnilom ali na oko, saj so na njej narisane pravokotne in okrogle mere, kar vam bo delo zelo olajšalo.
Podloga z označenimi krogi vam pomaga dobiti popolno količino fondanta ali testa, material z lahkotnim drsenjem pa vam omogoča vrtenje podloge:
Prav tako jo uporabljamo pri izdelovanju rožic, listkov, kakor tudi vseh ostalih figuric iz sladkorne mase.
Uporabljamo pa jo tudi kot podlogo pri valjanju vseh ostalih vrst testa.
Kako uporabiti:
- Pred uporabo uporabite majhno količino sladkorja v prahu na podlogo in valjar. Kot alternativo lahko uporabite tudi nekaj rastlinske maščobe (kot je Crisco).
- Položite fondant/marcipan na podlogo in ga razvaljajte, dokler ni debel 0,5 cm.
- Z nožem ali rezalnikom izrežite oblike in like ali razvaljajte v velikosti torte.
- Nasvet: če podloga ne obstane, navlažite zadnjo stran podloge in jo prilepite na delovno površino, da preprečite drsenje.
Velikost: 60,4 x 59,1 cm
Material: laminirana plastika
Poreklo: uvoženo izven EU
- Kvadratna bela mat z vijoličnim tiskom.
- Pred prvo in po vsaki uporabi operite v topli milnici.