Dostava in osebni prevzem

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (GLS d.o.o.), ki dostavlja pakete pretežno v dopoldanskem času.

Osebni prevzem je možen le s predhodno oddanim naročilom (od ponedeljka do petka med 9:00 do 16:00 uro).

V primeru, da se odločite za osebni prevzem, je plačilo možno:

  • z gotovino ob prevzemu (ker klasična trgovina ne obstaja, trenutno žal ni možnosti plačila s karticami),
  • naročeno blago lahko predhodno plačate tudi preko TRR-ja in ga pridete samo prevzeti.

Potek in čas dostave (GLS)

Dostavljalec vam naročeno dostavi najkasneje v treh delovnih dneh. Ob vikendih ni dostave.

  1. Pred dostavo vas dostavljalec pokliče, zato bodite dosegljivi.
  2. V kolikor vas na naslovu za dostavo ne bo se lahko z njim dogovorite, da vam paket pusti v Parcel Shop-u (bencinski servisi, mercator, trafike 3dva...), kjer lahko popoldan sami prevzamete paket (s seboj imejte osebni dokument).
  3. V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem vam pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na omenjeno telefonsko številko, ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v paketno trgovino Parcel Shop (OMV bencinski servisi in trafike 3dva), kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.
  4. Dostavljalcu lahko plačate tudi s kreditno kartico.

S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

PREVERI STANJE POŠILJKE - v polje vpišite števiko vašega paketa (v kolikor je nimate nas lahko pokličete, da vam jo posredujemo)

GLS: gls-slovenia.com

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavlja, da naročeno blago izročijo pravemu naročniku.

Naročeno lahko plačate po povzetju, ali preko TRR-ja:

po povzetju 5,70 €
predplačilo na TRR 3,90 €
Osebni prevzem 0 €

Pri plačilu na naš TRR stroška odkupnine NI (prihranite 1,80€). Plačate samo strošek poštnine 3,90 €. Cene že vsebujejo 22% DDV.

Pri naročilu nad 100 € je dostava brezplačna.

Kako se strošku odkupnine izognete?

Naročeno blago lahko plačate na naš transakcijski račun in prihranite strošek odkupnine:
SPLETNA MOČ d.o.o.
Meninska ul. 2
1241 Kamnik

SI56 1010 0004 9779 910 (Banka Koper)
BIC koda Banke Koper d.d.: BAKOSI2X

Koda namena: CMDT
V polje za referenco vpišete: SI00 (številko vašega naročila)