Orodje in pripomočki za obliv in čokolado

Nepogrešljivo ogrodje za delo s čokolado

Acetatna folija 3m, 12 cm, debelejša
3,20 €

Acetatna folija 3m, 12 cm, debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

Dresirne vrečke in nastavki za pisanje
5,95 €

Dresirne vrečke in nastavki za pisanje

Vrečke in nastavki za pisanje

10 vrečk 21 cm

10 nastavkov 0,8 mm

Pergamentne dresirne vrečke, 50 kom
9,95 €

Pergamentne dresirne vrečke, 50 kom

Pergamentni trikotniki za enostavno in natančno dekoracijo. Za čokolado, kreme...

Pakirano 50 kosov

Vrečka za dekoriranje 21 cm
3,95 €

Vrečka za dekoriranje 21 cm

Vrhunska kvaliteta iz posebne, toplotno odporne tkanine, neprepustna, varjena, zelo gladka, 21 cm

Nož za rezanje brez prask, bel
6,90 €

Nož za rezanje brez prask, bel

Idealen za rezanje vseh vrst testa in fondanta, ali pa za odstranitev odvečne čokolade..

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive
5,90 €

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

Lijak za polnenje pralin
49,95 €

Lijak za polnenje pralin

Profesionalni lijak za mehka polnila.

Vsebuje lijak + stojalo + 2 nastavka

Silikomart čokoladni lijak
29,95 €

Silikomart čokoladni lijak

Profesionalni lijak za vlivanje čokolade.

Volumen 1 L, odprtina lijaka za vlivanje 3mm.

Rezalnik rezin čokolade, tartufov...
9,95 €

Rezalnik rezin čokolade, tartufov...

Preprosto narežite rezine čokolad, tartufov in ostalih dobrot.

Strgalnik za fino ribanje kakršnekoli kulinarične priprave
9,90 €

Strgalnik za fino ribanje kakršnekoli kulinarične priprave

Široko rezilo je primerno za izdelavo tankih ostružkov čokolade, sadja in sira. Velikost: 31 x 6,5 cm.

Strgalo, mešalec za testo
6,95 €

Strgalo, mešalec za testo

Pripomoček za lažje mešanje testa. Je tudi odlično orodje za vmešavanje masla v moko / sladkor.

Večnamenska lopatica
6,30 €

Večnamenska lopatica

Kot nalašč za rezanje, strganje in zbiranje sestavin. Idealna za delo s čokolado.

Klešče za pecivo, praline 20 cm
7,95 €

Klešče za pecivo, praline 20 cm

Gostom postrežite sladice, razno pecivo, praline... s pekovskimi kleščami

Klešče za pomakanje - Wilton
4,50 €

Klešče za pomakanje - Wilton

Da bo namakanje sladkarij v čokolado lažje in brez sledi

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse
13,60 €

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse

3 delni set

Dolžina 22 cm

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Wilton
14,50 €

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Wilton

S tem kompletom lahko včokolado potopite vse vrste priboljškov

PME steklenička za okraševanje (227 g)
3,50 €

PME steklenička za okraševanje (227 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 227 g

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)
3,50 €

PME steklenički za okraševanje, 2 kom (2x 85 g)

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina 2x 85 g

Posoda za taljenje
8,95 €

Posoda za taljenje

Za taljenje čokolade, izdelavo glazur, masla, sira, karamele, bombonov... 

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 250 ml
3,80 €

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 250 ml

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina cca 2,5 dcl

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 500 ml
3,95 €

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 500 ml

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina cca 5 dcl

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 750 ml
4,50 €

Steklenička s pokrovom za okraševanje, fuksija 750 ml

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina cca 7,5 dcl

Steklenička za okraševanje - 2 delni set - Wilton
3,20 €

Steklenička za okraševanje - 2 delni set - Wilton

Za icing kremo, čokolado, oblive...

V = 11,5cm, Š = 5 cm ( prostornina cca 2dcl)

Steklenička za omake z izlivi Ø 4 ali 2,8 mm, 750 ml
4,95 €

Steklenička za omake z izlivi Ø 4 ali 2,8 mm, 750 ml

Za tekoče in goste omake z izlivom in merilno skalo, kot nalašč za olje, kis, majoneze ali omake.

Prostornina cca 7,5 dcl

Termometer za sladkor
8,95 €

Termometer za sladkor

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, sirupa, karamele in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 30°C do + 200°C. Merilna skala na vsakih 5°C

Termometer za sladkor, Städter
16,95 €

Termometer za sladkor, Städter

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, čokolade in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 20°C do + 200°C

Merilna skala na vsakih 2°C

Wilton lijak za čokolado in  tekoče mase
5,95 €

Wilton lijak za čokolado in tekoče mase

Potisni gumb vam omogoča kontrolo nad izlivom čokolade, ali obliva.

Velikost odprtine: 9mm

Žlička za čokolado Wilton
4,95 €

Žlička za čokolado Wilton

Žlica s katero zajamemo čokolado in jo skozi tulec spustimo ravno pravšnjo količino

Povoskan papir, nelepljiv in vodoodporen
6,95 €

Povoskan papir, nelepljiv in vodoodporen

Dolžina 6m, širina 30cm. Na papir lahko brizgamo cvetje in ga enostavno prenesemo na sladico. Uporabimo royal icing, čarobno kremo...

Trajen peki papir 50x40 cm
7,95 €

Trajen peki papir 50x40 cm

Zdrava peka brez maščobe. Trajen peki papir za ponovno uporabo do 1000-krat. Pralen v pomivalnem stroju.

Zaradi povečanih količin paketov predstavljajo paketi s plačilom po povzetju dodatno časovno breme za GLS kurirje in tudi večje varnostno tveganje zato je priporočljivo naročilo s predplačilom na TRR.

Dostava in osebni prevzemi!

  • Od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00.
  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

Subscribe to Orodje in pripomočki za obliv in čokolado