Nastavljiv perforiran obroč za pito, 16-30cm

deli
Koda: NCSC1915
22,95 €

Perforiran obroč zagotavlja, da se pita enakomerno peče in da jo je enostavno sprostiti. Obroč za pito je še posebej enostaven za uporabo in zagotavlja hrustljavo peko, zahvaljujoč perforiranemu obodu iz nerjavečega jekla. Na dnu uporabite peki papir ali silikonsko podlogo za peko. Pecivo lahko enostavno odstranite iz okvirja. Pred uporabo uporabite pršilno razpršilo ali rahlo namažite z mastjo.

Velikost: 16 do 30 cm

Višina: 3 cm

Material: kovina, prevlečena s posebnim premazom proti oprijemanju.

Zabavajte se pri peki, da bo dekoracija sladic party!

Navodilo za vzdrževanje:

  • Pekač pred prvo uporabo operite z vročo vodo.
  • Pred pečenjem pekač naoljimo, ali uporabimo sprej za peko proti sprijemanju.
  • Pri odstranjevanju hrane iz pekača nikoli ne uporabljate ostrih, ali kovinskih pripomočkov, ki lahko zlahka opraskajo pekač. Lesene lopatice so najboljša izbira za ravnanje s hrano pri delu s pekačem.
  • Pekač čistite z vročo vodo, blagim detergentom in krpo. Ne uporabljajte praskalnih ali čistilnih gobic.
  • Pekač ni primeren za pomivalni stroj.

Jabolčno marcipanova pita

Sestavine za pecivo:

  • 240 g moke
  • 80 g sladkorja
  • 160 g masla
  • 1 jajce
  • 1 ščepec soli
  • ščepec pecilnega praška (konica noža)

Sestavine za polnjenje jabolčnega marcipana:

  • 90 g mehkega masla
  • 90 g marcipana
  • 20 g sladkorja
  • 1 jajce
  • 90 g moke
  • ščepec pecilnega praška (konica noža)
  • 4 jabolka

Priprava peciva:

  • Vse sestavine obdelamo v gladko testo, ovijemo v folijo in postavimo v hladilnik za približno 1 uro.
  • Testo razvaljamo na približno 3 mm in s perforiranim obročem za pito odrežemo dno. Namastimo rob pekača s sprej proti sprijemanju ali malsom. Iz testa zrežemo še trak s katerim obložimo notranji rob pekača.
  • Večkrat preluknite testo na dnu z vilicami in pecite pri 180°C na zgornjem / spodnjem gretju (kroženje zraka 160°C) približno 10-15 min.

Pod testo postavimo peki papir in pito obtežimo s keramičnimi kroglicami za obtežitev pri peki. Po peki jih odstanite.

Priprava marcipanovega polnila:

  • V kuhinjskem mešalniku zmešamo mehko maslo, marcipan in sladkor, dokler ne dobimo gladke mase. Dodamo jajce in na kratko premešamo. Moko zmešamo s pecilnim praškom in na kratko premešamo.
  • Nadev enakomerno razporedimo po pekaču na razvaljano pecivo. Jabolka narežemo na rezine in jih porazdelimo po marcipanu.
  • Pečemo pri 180°C na zgornjem / spodnjem gretju (160°C konvekcija) še 10-20 min.
  • Po pečeni piti polijemo malo zgoščenega jabolčnega soka.

OBVESTILO: petek, 03.05.2024 zaprto!

Pekis priporoča

17,95 €

Obroč samorog XXL

Višina: 30 cm

Dolžina 22,5 cm

11,95 €

Pekač za počasno pečenje Ø 26 x 4 cm, Decora

Pločevina, še posebej primerna za počasno pečenje, zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Kot nalašč za pite, torte in pizze. Velikost: 27 x 27 x 3,7 cm

8,98 €

Obroč (višina 4,5cm) 20 cm

Primeren za pripravo semifredda, moussov, sladolednih tort, kot tudi za peko biskvita

9,95 €

Patisse Profi pekač za PITO s fiksnim dnom 28 cm

  • Debelina: 0,30 mm
  • Temperaturno odporen do: 215ºC
  • Država porekla: Nizozemska
  • Material: kovina
28,95 €

Obroč (višina 10cm) 28 cm

Primeren za peko višjega biskvita

12,95 €

Pekač za počasno pečenje Ø 30 x 4 cm, Decora

Pločevina, še posebej primerna za počasno pečenje, zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Kot nalašč za pite, torte in pizze.

17,95 €

Obroč flamingo XXL

Višina: 34 cm

Dolžina 19,5 cm

9,95 €

Wilton pekač za 6 mini pit

Uporabite pekač za izdelavo mini pit

Velikost ene pite 7 x 1.6 cm

Strani

Aktualni izdelki za peko

19,98 €

PME okrogel pekač za torte 25,4 cm, višina 7,6 cm

Globok pekač iz aluminija.

Premer 25,4 cm

Višina 7,6 cm

1,95 €

Palčke za Cake Pops (15cm) 25 kom

Količina: 25 kom

Dolžina: 15 cm, premer: 4 mm

Palčke so primerne za pečico

0,45 €

Podporna palčka (palčke za vezane, nadstropne torte) 30 cm

Podporno palico skrajšajte na višino torte in postavite pod podstavek. Pri manjših nadstropnih tortah enostavno po sredini z vrha ojačamo torto. Premer 1 cm

9,95 €

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini