Acetatna folija 3m, 12 cm

deli

Acetatna folija 3m, 12 cm

Koda: EMACE2
Blagovna znamka Pekis
3,20 €

Trdna Acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri:

  • Za povišanje tortnega obroča pri izdelavi visokih tort. Acetatno folijo odrežemo  na željeno velikost in vložimo v obroč. Obroč  napolnimo in pustimo, da se vsebina ohladi, ter folijo odstranimo.
  • Iz folije lahko naredite samostojen obroč za polnjenje sladic. Odrežete jo, in jo z zunanje strani s selotejpom zalepite na primerno velikost.
  • Folijo lahko zvijemo v poljubno širino in ustvarimo različne velikosti desertov.
  • Folija je primerna za ustvarjanje vseh vrst okraskov iz čokolade: nanjo nabrizgate vzorec, ko se posuši, ga prenesete na izdelek

Ni primerna za pečico. Pred uporabo operi.

Dolžina 3 m

Višina najmanj 12 cm

Pekis priporoča

Set za oblikovanje - 6 delni
6,50 €

Set za oblikovanje - 6 delni

Pripomočki služijo pri oblikovanju in izrezovanju figuric in rožic iz sladkorne in modelirne mase.

Wilton orodje za dekoracijo piškotov z Royal Icing kremo
12.90 %

9,68 €

Wilton orodje za dekoracijo piškotov z Royal Icing kremo

Pisalo za poteg vzorcev

Silikonsko strgalo

Glavnik za razporejanje

-25 %
Žica za rožice in figurice - TEMNO ZELENA, 0,6 mm
3,90 €

Žica za rožice in figurice - TEMNO ZELENA, 0,6 mm

Za povezovanje dekoracije s torto. Dolžina 36 cm, premer 0.6 mm, pakiranje 20 komadov

Pekač z odstranljivim dnom Ø 28 cm
17,90 €

Pekač z odstranljivim dnom Ø 28 cm

Velikost: 28 cm, notranja 26,5 cm, višina 7 cm.

Material: kovina

Klešče za pomakanje - Wilton
3,90 €

Klešče za pomakanje - Wilton

Da bo namakanje sladkarij v čokolado lažje in brez sledi

Vrečka za dekoriranje 21 cm
3,50 €

Vrečka za dekoriranje 21 cm

Vrhunska kvaliteta iz posebne, toplotno odporne tkanine, neprepustna, varjena, zelo gladka, 21 cm

Držalo za izdelovanje LILIJ
2,90 €

Držalo za izdelovanje LILIJ

8-delni set držal za izdelovanje Lilij

Wilton označevalec za torte
7,95 €

Wilton označevalec za torte

Nastavljiv označevalec, da bodo obrobe na vaši torti popolne.

Strani