Trden okrogel obroč za torto in pecivo kot tudi za pripravo semifredda, moussov, sladolednih tort. Izberite obroče različnih velikosti za oblikovanje večnadstropne torte.
Material: nerjaveče jeklo
Uporaba:
- Obroč položite na pekač in napolnite s testom, ter specite. Obroč položite na peki papir (če je biskvit bolj tekoč, papir ob robovih zavihajte navzgor).
- Spečemo pecivo in počakamo da se nekoliko ohladi.
- Odstranimo obroč ter ga očistimo. Čistega ponovno vrnemo okoli biskvita, da napolnemo pripravljen nadev za torto in ga zgladimo. Za višje torte si pomagamo z acetatno folijo.
- Po končanem nadevanju obroč odstranimo, obmažemo ob straneh in torta je pripravljena.
- Kot nalašč tudi za večplastne torte.
Navodilo za uporabo in vzdrževanje:
- Obroč pred prvo uporabo operite z vročo vodo.
- Pred peko obroč naoljimo, ali uporabimo sprej za peko proti sprijemanju.
- Pri odstranjevanju hrane iz obroča nikoli ne uporabljate ostrih, ali kovinskih pripomočkov, ki lahko zlahka opraskajo obroč.
- Obroč ročno čistite z vročo vodo, blagim detergentom in krpo. Ne uporabljajte praskalnih ali čistilnih gobic.