Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse

deli
Koda: NCP01729
13,93 €

Set za delo s čokolado in pralinami je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje čokolade in ustvarjalce sladkih dobrot. Ta 3-delni set vsebuje natančno izbrana orodja, ki omogočajo enostavno in natančno delo pri oblikovanju čokoladnih pralin in drugih sladkih kreacij.

Prvi del seta je kakovostna čokoladna posoda iz nerjavečega jekla, ki je idealna za taljenje čokolade na vodni kopeli. Njena prostornina omogoča taljenje večjih količin čokolade hkrati, medtem ko je nerjaveče jeklo enostavno za čiščenje in ohranja čokolado na ustrezni temperaturi.

Drugi del seta je prilagodljiv silikonski model za pralineje, ki omogoča enostavno oblikovanje čokoladnih pralin v različnih velikostih in oblikah. Silikon je prilagodljiv, kar olajša odstranjevanje pralin iz modela, hkrati pa ohranja natančnost detajlov.

Tretji del seta je paleta za gladko nanašanje čokolade na pralineje ali druge sladke kreacije. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki omogoča enostavno uporabo in čiščenje ter zagotavlja gladko površino čokolade.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen slaščičar, bo ta 3-delni set za delo s čokolado in pralinami poskrbel za brezhibno izdelavo čudovitih sladkih dobrot, ki bodo navdušile vsakega sladkosneda.

Dolžina 22 cm

Materijal: nerjaveče jeklo

Pekis priporoča

9,95 €

Acetatna folija (višina 29 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri, zavijanje sladkega darila...

Dolžina 1 m, Višina 29 cm

4,95 €

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

14,98 €

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

9,98 €

Termometer za sladkor

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, sirupa, karamele in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 30°C do + 200°C. Merilna skala na vsakih 5°C

4,95 €

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

6,95 €

Povoskan papir, nelepljiv in vodoodporen

Dolžina 6m, širina 30cm. Na papir lahko brizgamo cvetje in ga enostavno prenesemo na sladico. Uporabimo royal icing, čarobno kremo...

9,95 €

Rezalnik rezin čokolade, tartufov...

Preprosto narežite rezine čokolad, tartufov in ostalih dobrot.

Strani

Aktualni izdelki za peko

8,50 €

Mini gorilnik (brener) za karameliziranje in flambiranje

Karamelizira sladkor v nekaj sekundah. Za pite - crème brûlée - kolače - meringue - sirne kolače, tudi za meso.

-40%
Zakrament, sladkorno Sveto pismo (7,5 cm) št.2 ***-40%***
6.95 €
4,17 €
Uporabno najmanj do 4.9.2025

Zakrament, sladkorno Sveto pismo (7,5 cm) št.2 ***-40%***

Sladkorna dekoracija za dekoracijo tort Sladkorno Sv. pismo

Velikost: dolžina 7,5 cm, višina 4,5 cm.

8,50 €

Dekorativna figurica Lili in Žverca (Lilo & Stitch)

Višina cca 6 cm

7,95 €

Krema JAGODA, pripravljena mešanica

Mešanica s koščki jagod za okusno jagodovo kremo (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini