Profesionalne pekovske emulzije LorAnn se razlikujejo od koncentriranih ekstraktov z bogatim, robustnim in dolgotrajnim okusom. Emulzije so še posebej primerne za uporabo v bolj ekstremnih okoljih. Lahko jih obdelamo pri visokih temperaturah. Odlična izbira za vse samostojne torte, pite, piškote, ostale sladice in tudi za nadeve, na primer glazuro. Odlična je tudi z uporabo s palačinkami, Francoskim toastom in jogurtom.
LorAnn bananina emulzija bo vsem vašim pekovskim izdelkom in glazuram dala sladek okus popolnoma zrelih banan. Uporabite jo tako kot ekstrakt banane - vendar z boljšimi rezultati!
Uporabite za bananin kruh in kolačke za okrepitev okusa! Robustna aroma se ne izpere, če je izpostavljena vročini.
1 čajna žlička ekstrakta za peko = 1 čajna žlička emulzije.
Sestavine: voda, propilenglikol, naravna in umetna aroma, glicerol, alkohol, sok rdeče pese, ksantanski gumi, barvila: E129, E133.
Barvilo E129 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih.
Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, soje, arašidov.
- Vsebina: 118 ml
- Certificiran košer
- Brez glutena
- Topen v vodi
Poreklo: Združene države Amerike
Pred uporabo dobro pretresite.
Doziranje:
Emulzijo je mogoče uporabiti v enakem razmerju kot ekstrakt arome. Naprimer če vaš recept zahteva čajno žličko ekstrakta le to nadomestite z čajno žličko emulzije. Kadar je le mogoče, začnite z najmanjšo količino in dodajte po okusu.
- Sladkorna masa (fondant) ½ do 1 čajne žličke na 1 kg
- Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite 1-3 čajni žlički na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
- Sladoledne ali jogurtove baze 7% do 14%.
- Shake napitek, smuti 1-2 čajni žlički na 0,5 litra
- Pijače (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada) 1-2 čajni žlički na 1 liter
- Pekarska emulzija ni priporočljiva za trde bonbone in čokolado.
- Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate po okusu.