Saracino rumena modelirna čokolada je popolna izbira za ustvarjanje izjemnih slaščičarskih mojstrovin. Ta čokolada za modeliranje je znana po tem, da ohranja svojo obliko zelo hitro po postavitvi na želeno mesto. Če se okolica segreje ali postanejo roke pretople, je priporočljivo delati v hladnejšem okolju ali pa čokolado med modeliranjem občasno postaviti v hladilnik, kar pomaga ohraniti želeno obliko.
Ena od prednosti Saracino rumene modelirne čokolade je njena enostavna manipulacija in oblikovanje. Z lahkoto se zgladi in zmeša pri dodajanju kosov v izklesano delo, pri čemer lahko nošenje plastičnih rokavic olajša postopek.
Poleg tega se modelirna čokolada odlično obnese pri prenašanju barv, bodisi z zračnim ščetkanjem, barvnimi pastami ali barvnim prahom, kar omogoča ustvarjanje raznolikih barvnih efektov in podrobnosti.
Saracino rumena modelirna čokolada je nepogrešljiva za ustvarjalce slaščic, ki si želijo doseči izjemne rezultate in ustvariti privlačne in edinstvene slaščičarske umetnine.
NAVODILA ZA UPORABO:
- Pred uporabo čokolado gnetite, da dobite mehko elastično voljno konsistenco.
- Modelirno čokolado je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru ter zaščiteno pred direktno svetlobo
Sestavine: bela čokolada 32% (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma); sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, koruzni škrob, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, barvilo: tartrazin E102.
Barvilo E102 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).
Neto teža: 250 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1768 KJ/419 kcal
- Maščobe 11 g od tega nasičene maščobe 6,6 g
- Ogljikovi hidrati 80 g od tega sladkorji 65 g
- Beljakovine: 1,2 g
- Sol: 0,04 g