Zaradi letnega dopusta zaprto do 19.7.2020

Netopljiv sladkor v prahu 200g

Blagovna znamka Pekis
deli

Netopljiv sladkor v prahu 200g

Koda: GRLADOL2
1,90 €

Profesionalni slaščičarski sladkor za posip, ki se na sladicah ne topi.

Uporaba:  posip za potice, zavitke,krofe, piškote, rogljičke...

Ker je zelo drobno mlet in ne vpija vlage, je zelo priporočljiv tudi kot podlaga (posip) za razvaljanje sladkorne (tičino) mase.

Sladkor ne vsebuje barvil in kemičnih dodatkov.

Sestavine: dekstroza, sladkor, hidrogenirane rastlinske maščobe, pšenični škrob (vsebuje gluten), arome.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Pakiranje: 200 g neto

Poreklo: Italija

Pekis priporoča

CMC Tylose prašek za učvrstitev sladkorne mase
4,90 €

CMC Tylose prašek za učvrstitev sladkorne mase

Uporaba: za ojačanje sladkorne mase, da dobimo bolj čvrsto maso za izdelavo figuric, rožic in ostalih okraskov.

Slaščičarsko lepilo 65g
3,90 €

Slaščičarsko lepilo 65g

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

Sladkorna Masa Wonder Paste -BELA 1 kg
9,90 €

Sladkorna Masa Wonder Paste -BELA 1 kg

Slaščičarska sladkorna masa za prevleko tort.

Sladkorna masa – Temno modra 250g
2,49 €

Sladkorna masa – Temno modra 250g

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

Sladkorna masa 5 modrih barv - FunCakes
6,90 €

Sladkorna masa 5 modrih barv - FunCakes

Vsebuje različne odtenke modre in bele barve z okusom vanilije.

Vsebina: 5 x 100g

Modelirna masa Temno modra 250g
4,50 €

Modelirna masa Temno modra 250g

Specialna modelirna masa za izdelovanje figuric, oblikovanje rožic, za izrezovanje črk, za patchwork modelčke...

Glicerin Wilton 59.2 ml
3,10 €

Glicerin Wilton 59.2 ml

100% glicerin omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje mase.

Sladkorna masa – Vijolična 250g
2,49 €

Sladkorna masa – Vijolična 250g

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

Strani

Zaradi letnega dopusta zaprto do 19.7.2020