Ena izmed klasik! Okusite svojo naslednjo serijo sladoleda s tem fantastičnim okusom češnje. Ta izdelek aromatizira in obarva vaš vaniljev sladoled ali jogurtovo osnovo v enem preprostem koraku.
1 čajna žlička ekstrakta za peko = 1 čajna žlička emulzije.
Predlagane začetne ravni uporabe:
- 1 žlica na 1 liter sladoleda ali jogurtove osnove
- 1 do 2 unči (0,7-1,4 %) na 1 galono sladoledne ali jogurtove osnove
- 1 do 2 žlički na 16 oz mlečnih napitkov, smutijev in prehranskih napitkov
- 1 do 3 žličke na pecivo standardne velikosti
- 1 do 3 žličke na standardno serijo piškotov
- 1 do 2 žlički na 3 skodelice glazure
- ½ čajne žličke na 8 oz pijače (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada)
- 1 do 2 žlički na 1 liter (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada)
Sestavine: voda, propilen glikol, sladkor, alkohol, ksantan gumi, naravna aroma, umetna aroma, koncentrat (rdeča pesa), barvilo: E129, E133, citronska kislina, emulgator: E433.
E129: lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.
Lahko vsebuje sledi: jajca , arašidov , soje , mleka , žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženih kot SO2 .
Hraniti na suhem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi dalj časa.
- Vsebina: 118 ml
- Certificiran košer
- Brez glutena
- Topen v vodi
Poreklo: Združene države Amerike
Pred uporabo dobro pretresite.
Doziranje:
Emulzijo je mogoče uporabiti v enakem razmerju kot ekstrakt arome. Naprimer če vaš recept zahteva čajno žličko ekstrakta le to nadomestite z čajno žličko emulzije. Kadar je le mogoče, začnite z najmanjšo količino in dodajte po okusu.
- Sladkorna masa (fondant) ½ do 1 čajne žličke na 1 kg
- Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite 1-3 čajni žlički na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
- Sladoledne ali jogurtove baze 7% do 14%.
- Shake napitek, smuti 1-2 čajni žlički na 0,5 litra
- Pijače (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada) 1-2 čajni žlički na 1 liter
- Pekarska emulzija ni priporočljiva za trde bonbone in čokolado.
- Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate po okusu.