Profesionalne pekovske emulzije LorAnn se razlikujejo od koncentriranih ekstraktov z bogatim, robustnim in dolgotrajnim okusom. Emulzije so še posebej primerne za uporabo v bolj ekstremnih okoljih. Lahko jih obdelamo pri visokih temperaturah. Odlična izbira za vse samostojne torte, pite, piškote, ostale sladice in tudi za nadeve, na primer glazuro. Odlična je tudi z uporabo s palačinkami, Francoskim toastom in jogurtom.
LorAnn emulzija z okusom kremnega sira bo vašim kremam in pecivom dodala neustavljivo aromo kremnega sira.
Slaščičarji in okraševalci tort nam povedo, da je odlična za dodajanje masleni kremi, ki je stabilna na policah, zato je poleti varnejša izbira za pecivo in idealna alternativa glazuri narejene s kremnim sirom.
1 čajna žlička ekstrakta za peko = 1 čajna žlička emulzije.
Sestavine: voda, propilenglikol, naravna in umetna aroma, glicerol, alkohol, sok rdeče pese, ksantanski gumi, barvila: E129, E133.
Barvilo E129 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih.
- Vsebina: 118 ml
- Certificiran košer
- Brez glutena
- Topen v vodi
Poreklo: Združene države Amerike
Pred uporabo dobro pretresite.
Doziranje:
Emulzijo je mogoče uporabiti v enakem razmerju kot ekstrakt arome. Naprimer če vaš recept zahteva čajno žličko ekstrakta le to nadomestite z čajno žličko emulzije. Kadar je le mogoče, začnite z najmanjšo količino in dodajte po okusu.
- Sladkorna masa (fondant) ½ do 1 čajne žličke na 1 kg
- Vsi pekovski izdelki, kot so pecivo, piškoti, kolački; glazure in sladkorna masa uporabite 1-3 čajni žlički na standardno velikost (naprimer: standardna velikost torte premera 28 cm, ali standardna serija piškotov).
- Sladoledne ali jogurtove baze 7% do 14%.
- Shake napitek, smuti 1-2 čajni žlički na 0,5 litra
- Pijače (koktajli, čaj, gazirana voda, limonada) 1-2 čajni žlički na 1 liter
- Pekarska emulzija ni priporočljiva za trde bonbone in čokolado.
- Pri doziranju okusov priporočamo da začnete z majhno količino in dodajate po okusu.