Model s pokrovi za večjo panakoto, puding, šarloto 21 cm, moder

deli
Koda: ZEKP5238-2
7,50 €

Panakota, puding ali mousse? S temi oblikami lahko pripravimo več okusnih priboljškov.

Model vsebuje pokrov na vsaki strani za popolno sprostitev vaših kolačev, šarlotk, sladic, peciv, krem ...

Pokrovček prepreči puščanje in omogoča, da kolač dobro stisnete in zato poskrbi za lepo obliko.

Pred serviranjem odprite vrhnji pokrov, s tem omogočite, da se v modelu sprosti zrak in izdelek bo lepo zdrsel iz modela.

Premer: 21 cm

Višina: 9 cm

Prostornina: 1,5 litra

Material: plastika

Recept za čokoladno šarloto

Šarlota iz treh vrst čokolade

  • V vodni kopeli stopite vsako čokolado posebej.
  • Pripravite želatino ( lističe, ali želatino v prahu namočite v hladni vodi, da se strdi).
  • Stepite sladko smetano.
  • Stepite beljake s sladkorjem v trd sneg.
  • V stepeno smetano narahlo zamešajte beljake.
  • V maso vlijte želatino, ki ste jo predtem v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici utekočinili. Pri želatini morate paziti, da jo segrejete samo toliko, da se utekočini. Pazite, da vam ne zavre.
  • Dobljeno zmes razdelite na 3 dele.
  • V vsak del  vmešajte čokolado (belo, mlečno in temno).
  • Model splaknite z mrzlo vodo in ga napolnite najprej z eno vrsto mase in postavite v hladilnik.
  • Ostali dve masi pustite na sobni temperaturi.
  • Po cca 40 minutah ohlajeni in strjeni masi dodajte drugo plast.
  • Ponovno postavite v hladilnik, da se strdi.
  • Na koncu v model dodajte tretjo plast in pustite, da se strdi.
  • Po približno 3h urah je masa trda, še bolje je, če šarloto v hladilniku pustite čez noč.

Sestavine za 6 oseb

  • 100 g bele čokolade
  • 100 g mlečne čokolade
  • 100 g temne čokolade
  • 250 g sladke smetane
  • 3 beljaki
  • 3 žlice sladkorja
  • 10 g želatine

Pekis priporoča

16,88 €

Dr.Oetker modeli za panakoto, puding, 6 kosov

Panakota, puding ali muosse? S temi oblikami lahko pripravimo več okusnih priboljškov.

12,50 €

Košarice MIGNON 44 mm, 80 kom

Košarice iz krhkega testa za polnjenje z raznimi kremami in nadevi. 80kom, velikost:44mm

12,90 €

Stožčasti modeli za šamrole, smetanove zvitke - 8 kom

Za izdelavo predjedi in sladic. Material: pločevina

dolžina 12cm, premer 4cm

8,95 €

Okrogli kozarčki za sladice 150 ml, prozorni, 20 kom

Velikost: 9 x 5.5 cm

Količina 20 kom, prozorni

Zasnovani za večkratno uporabo

3,95 €

Obroč za mini tortico (premer 7cm, višina 3,5 cm)

Obroč za izdelavo mini tortic.

Premer 7 cm, višina 3,5 cm

4,50 €

Wilton modelček za čokoladne bombe

Kalup vsebuje 6 vdolbin v dveh različnih velikostih 6,3 in 3,8 cm

Uporabimo čokolado, ali obliv.

12,50 €

Ladjice 67 mm, 80 kom

Ladjice iz krhkega testa za polnjenje z raznimi kremami in nadevi. 80kom, velikost:67mm

9,95 €

Aluminijasti modeli z razširjenim robom, 10 kom

Za izdelavo predjedi in sladic. Material: aluminij

Premer zgoraj: 8cm, dno: 7,5cm, višina 2cm, 10 kom

Strani

Aktualni izdelki za peko

5.95 €
3,57 €
Uporabno najmanj do 28.10.2025

Pozlačeni pralineji z lešniki - 45g ***-40%***

Pozlačeni lešnikovi pralineji, ki so kot nalašč za elegantno dekoracijo vaših kreacij.

9,95 €

Stojalo za muffine Nogomet

Odlična ideja za praktično dekoracijo mize

Material: karton

14,98 €

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

9,95 €

Zlate iskrice

Zlate iskrice. Za posip, barvanje in risanje po sladkorni masi, čokoladi, royal icingu, dodatek glazuram (mirror glaze) in pijačam za dodaten sijaj.

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini