Model s pokrovi za večjo panakoto, puding, šarloto 21 cm, moder

deli
Koda: ZEKP5238-2
7,50 €

Panakota, puding ali mousse? S temi oblikami lahko pripravimo več okusnih priboljškov.

Model vsebuje pokrov na vsaki strani za popolno sprostitev vaših kolačev, šarlotk, sladic, peciv, krem ...

Pokrovček prepreči puščanje in omogoča, da kolač dobro stisnete in zato poskrbi za lepo obliko.

Pred serviranjem odprite vrhnji pokrov, s tem omogočite, da se v modelu sprosti zrak in izdelek bo lepo zdrsel iz modela.

Premer: 21 cm

Višina: 9 cm

Prostornina: 1,5 litra

Material: plastika

Recept za čokoladno šarloto

Šarlota iz treh vrst čokolade

  • V vodni kopeli stopite vsako čokolado posebej.
  • Pripravite želatino ( lističe, ali želatino v prahu namočite v hladni vodi, da se strdi).
  • Stepite sladko smetano.
  • Stepite beljake s sladkorjem v trd sneg.
  • V stepeno smetano narahlo zamešajte beljake.
  • V maso vlijte želatino, ki ste jo predtem v vodni kopeli ali mikrovalovni pečici utekočinili. Pri želatini morate paziti, da jo segrejete samo toliko, da se utekočini. Pazite, da vam ne zavre.
  • Dobljeno zmes razdelite na 3 dele.
  • V vsak del  vmešajte čokolado (belo, mlečno in temno).
  • Model splaknite z mrzlo vodo in ga napolnite najprej z eno vrsto mase in postavite v hladilnik.
  • Ostali dve masi pustite na sobni temperaturi.
  • Po cca 40 minutah ohlajeni in strjeni masi dodajte drugo plast.
  • Ponovno postavite v hladilnik, da se strdi.
  • Na koncu v model dodajte tretjo plast in pustite, da se strdi.
  • Po približno 3h urah je masa trda, še bolje je, če šarloto v hladilniku pustite čez noč.

Sestavine za 6 oseb

  • 100 g bele čokolade
  • 100 g mlečne čokolade
  • 100 g temne čokolade
  • 250 g sladke smetane
  • 3 beljaki
  • 3 žlice sladkorja
  • 10 g želatine

Pekis priporoča

16,88 €

Dr.Oetker modeli za panakoto, puding, 6 kosov

Panakota, puding ali muosse? S temi oblikami lahko pripravimo več okusnih priboljškov.

4,50 €

Wilton modelček za čokoladne bombe

Kalup vsebuje 6 vdolbin v dveh različnih velikostih 6,3 in 3,8 cm

Uporabimo čokolado, ali obliv.

12,50 €

Rolice mignon - šamrole - listnate, 6,5 cm, 30 kom

Rolice za šamrole in za polnjenje z raznimi kremami in nadevi (vanilijeva krema...) recept. Pakiranje:30 kom, vel:cca 50 do 65 mm

17,50 €

Ravni modelčki za šamrole, smetanove zvitke 6 kom, rostfrei

Za izdelavo predjedi in sladic. Material: rostfrei

dolžina 14cm, premer 2cm

8,95 €

Okrogli kozarčki za sladice 150 ml, prozorni, 20 kom

Velikost: 9 x 5.5 cm

Količina 20 kom, prozorni

Zasnovani za večkratno uporabo

3,95 €

Obroč za mini tortico (premer 5cm, višina 5,5 cm)

Obroč za izdelavo mini tortic.

Premer 5 cm, višina 5,5 cm

2,50 €

Nastavek ZVEZDICA, manjši - 7 mm

Rostfrei, primeren za pomivalni stroj. Velikost: 7 mm

Za obrobe tort, za polnjenje košaric, ladjic.

Potrebujete ADAPTER

9,98 €

Črni kozarčki za sladice 160 ml, 20 kom

Velikost: 4 x 5,5 x 8 cm

Količina 20 kom, črni

Zasnovani za večkratno uporabo

Strani

Aktualni izdelki za peko

7,95 €

Kozarčki za sladice 120 ml, prozorni, 20 kom

Velikost: 6.2 x 3.9 x 5.8 cm

Količina 20 kom, prozorni

Zasnovani za večkratno uporabo

2,95 €

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

9,95 €

Zlate iskrice

Zlate iskrice. Za posip, barvanje in risanje po sladkorni masi, čokoladi, royal icingu, dodatek glazuram (mirror glaze) in pijačam za dodaten sijaj.

5,95 €

Topper za Sveto obhajilo ali birmo – Kelih, Ogenj, IHS (mirror gold)

  • Širina: 11 cm
  • Višina brez podstavka: 14 cm
  • Material: visoko kakovostna plastika – zrcalno zlata površina

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini