Velvet razpršilo za čudovit žametni izgled temne čokolade na vaši torti, sladici, sladoledu, mousse...
Navodila za uporabo:
- 2 uri pred uporabo hranite pri sobni temperaturi 20-25°C.
- Dobro pretresite in ogrejte pločevinko v topli vodi med 25-35°C.
- Na zamrznjeno površino popršite homogeno plast z razdalje 20-25 cm.
- Priporočeni čas uporabe je 4 ure pred serviranjem.
- Po uporabi obrnite pločevinko na glavo in razpršite nekaj sekund, da jo očistite. Šobo očistite s toplo vodo, če se ne razprši enakomerno
Sestavine: kakavovo maslo, barvila: (E172, E120, E133), potisni plin: E943a, E943b, E944.
Lahko vsebuje sledi: soje, mleka, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženih kot SO2.
Neto vsebina: 100 ml
Poreklo: EU
Priporočen odmerek doziranja: največ 7g / kg.
Opozorila za varno ravnanje:
- Hraniti izven dosega otrok
- Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: pri segrevanju se lahko razpoči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne pršite na odprt plamen ali drug vir vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti po uporabi. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C.
- Velvet razpršilo za žametni učinek je namenjen samo za profesionalno uporabo.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energija: 3092 kJ, 739 kcal
- Maščobe 82 g, od tega nasičene 50 g
- Ogljikovi hidrati 0,5 g, od tega sladkorji 0,5 g
- Beljakovine 1,1 g
- Sol 0,02 g
Potrebno pa je upoštevati tudi zakonodajo, koliko barvila lahko vključite v posamezen izdelek.
Barvilo je namenjeno barvanju tistih živilskih izdelkov, za katere to dopušča veljavna Evropska zakonodaja. Barvanje živil in pijač, ter mejne količine v skladu z uredbo (EU) 2017/874 in 1333/2008/ES.