Wilton lijak za čokolado in tekoče mase

Wilton lijak za čokolado in  tekoče mase
Koda: NC02-0-0240
5,95 €

Wilton lijak za tekočo čokolado ali obliv. Potisni gumb vam omogoča kontrolo nad izlivom čokolade, ali obliva.

Velikost odprtine: 9mm

Velikost lijaka: 12,5 x 10 cm

Material: plastika

Ta izdelek je skladen z uredbo GPSR (EU) 2023/988, ki zagotavlja varnost potrošnikov, zmanjšuje tveganje pri uporabi ter omogoča sledljivost izdelkov na evropskem trgu. Podatki o proizvajalcu in odgovorni osebi so na voljo na zahtevo ali ob nakupu preko kontaktnega obrazca. Poreklo, hranilne vrednosti, sestavine in podatki o prisotnosti alergenov so navedeni ob posameznem izdelku v spletni trgovini in temeljijo na informacijah, ki jih posredujejo proizvajalci oziroma dobavitelji. Podatki se redno preverjajo ter posodabljajo. Kljub skrbnemu nadzoru in rednemu ažuriranju lahko zaradi obsežnosti ponudbe pride do nenamernih napak, pomanjkljivih informacij ali sprememb v sestavi izdelkov, ki še niso zajete v spletnih opisih. Priporočamo, da pred naročilom izdelka vedno preverite najnovejše podatke, še posebej, če imate alergije, prehranske omejitve ali posebne zdravstvene potrebe. V primeru dvoma nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca, kjer vam bomo posredovali posodobljene in preverjene informacije.

Pekis priporoča

4,95 €

Acetatna folija (višina 12 cm) debelejša

Debelejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 3 m, Višina 12 cm

4,95 €

Acetatna folija (višina 5 cm) mehkejša

Mehkejša acetatna folija za delo s čokolado, za povišanje obroča pri tortah ali obroč po meri

Dolžina 5 m, Višina 5 cm

9,98 €

Termometer za sladkor

Nepogrešljiv pri pripravi sladkorja, sirupa, karamele in ostalih topnih izdelkov iz sladkorja. Od + 30°C do + 200°C. Merilna skala na vsakih 5°C

6,95 €

Povoskan papir, nelepljiv in vodoodporen

Dolžina 6m, širina 30cm. Na papir lahko brizgamo cvetje in ga enostavno prenesemo na sladico. Uporabimo royal icing, čarobno kremo...

34,95 €

Laserski brezkontaktni termometer za brezstično merjenje temperature

Opremljen je z laserskim merilnim žarkom, ki služi za točno ciljno usmerjanje merjene točke.

5,98 €

Wilton nastavki in adapter za Candy Melts in oblive

Trije različni nastavki za dekoriranje z oblivi in čokolado.

9,95 €

Rezalnik rezin čokolade, tartufov...

Preprosto narežite rezine čokolad, tartufov in ostalih dobrot.

9,95 €

Wilton Candy Melts steklenička za marmoriranje

Inovativen dizajn z dvojnim predelkom za sočasno uporabo dveh mas, na primer čokolade.

13,93 €

Orodje za delo s čokolado, 3 delno, Patisse

Set za delo s čokolado in pralinami je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje čokolade

7,50 €

Strgalo, mešalec za testo

Pripomoček za lažje mešanje testa. Je tudi odlično orodje za vmešavanje masla v moko / sladkor.

9,95 €

Posoda za taljenje nad soparo

Za taljenje čokolade, izdelavo glazur, masla, sira, karamele, bombonov... 

Strani

31.12. zaprto

Aktualni izdelki za peko

3,95 €

Wilton Candy Melts (Roza) preliv za CakePopse in sladice

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

-50%
Posoda z vgrajenim merilnim predalom 20 cm, plastika ***-50%***
18.95 €
9,48 €

Posoda z vgrajenim merilnim predalom 20 cm, plastika ***-50%***

Uporaba je olajšana z vgrajenim merilnim predalom za dodajanje sestavin.

5,95 €

Royal icing, pripravljena mešanica za kremo - 450g

Royal icing (meringue) za napise, okraševanje tort, izdelovanje samostojnih okraskov, rožic, za okraševanje piškotov...

2,95 €

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini