Rastlinski glicerin - LorAnn - 473 ml ***-20%***

Rastlinski glicerin - LorAnn - 473 ml ***-20%***
Koda: NCL7110
  • Redna cena: 24.95
  • Popust: 20 %
  • Uporabno najmanj do 7.2026
19,96 €

Jedilni glicerin se uporablja kot dodatek pri izdelovanju sladkorne mase, saj omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje sladkorne mase. Glicerin se pridobiva iz olja in je sestavina, ki lahko zadrži in pritegne vlago. Pri peki se pogosto uporablja za preprečevanje izsušitve izdelkov za peko in okrasitev tort ter za ohranjanje gladkih in mehkih izdelkov. Na primer, dlje časa ohranja sveže torte, izboljša teksturo domače sladkorne paste, preprečuje kristalizacijo sladkorja in lahko prepreči izsušitev maslene kreme. Nekaj ​​čajnih žličk tega izdelka bo dobrodošel dodatek mnogim vašim receptom za peko!

Za kaj lahko uporabite glicerin pri peki in dekoraciji tort?

  • Ohranite torte sveže dlje časa: Pred peko dodajte nekaj žličk glicerina v tortno maso, da bo vaša torta dlje časa sveža.
  • Izboljša sijaj in teksturo royal icinga: Malo glicerina v royal icing doda sijaj in prepreči, da bi vaša glazura postala trda in suha. Omogoča lažjo uporabo royal icinga.
  • Preprečuje kristalizacijo sladkorja: Preprečite kristalizacijo sladkorja z dodajanjem glicerina pri segrevanju sladkorja in vode na visoko temperaturo. Glicerin deluje tudi kot mehčalec v sladicah, tartufih in karameli.
  • Preprečuje dehidracijo maslene kreme: Glicerin lahko prepreči izsušitev maslene kreme in nastanek skorje. Ohranja vašo masleno kremo svilnato gladko in pomaga pri dodajanju posipov ali okraskov vaši torti.
  • Izboljša teksturo domače sladkorne mase: Domači sladkorni masi dodajte nekaj kapljic glicerina, da izboljšate teksturo in elastičnost. Glicerin lahko pomaga tudi pri mehčanju starejše in trše sladkorne mase. Dodajte nekaj kapljic in jo gnetite skozi sladkorno maso, dokler ni spet lepo gladka.
  • Ko dodajate pecivu uporabite 1 čajno žličko glicerina na 100 g moke.
  • Royal icing kremi in mešanicam za torte dodajte par kapljic, da bo torta mehka in slastna. Da se royal icing krema ne bi preveč strdila pri domači peki dodajte 1 čajno žličko glicerina na 500 g kreme, da ustvari trde vrhove.

Sestavine: 100% glicerol

Neto teža: 473 ml

Hraniti v hladnem in suhem prostoru, 15-20°C.

Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:

  • Energija:  kJ, 432 kcal
  • Maščobe 0 g, od tega nasičene 0 g
  • Ogljikovi hidrati 100* g, od tega sladkorji 0 g
  • Beljakovine 0 g
  • Sol 0 g

*Glicerin je označen kot ogljikov hidrat na podlagi presnovnih poti za razgradnjo glicerina v človeškem telesu.

Ta izdelek je skladen z uredbo GPSR (EU) 2023/988, ki zagotavlja varnost potrošnikov, zmanjšuje tveganje pri uporabi ter omogoča sledljivost izdelkov na evropskem trgu. Podatki o proizvajalcu in odgovorni osebi so na voljo na zahtevo ali ob nakupu preko kontaktnega obrazca.

Pekis priporoča

4,50 €

Glicerin (120g) 100% glicerin

100% glicerin omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje sladkorne mase. Royal icing kremi in mešanicam za torte dodajte par kapljic, da bo torta mehka in slastna.

4,95 €

CMC Tylose prašek za učvrstitev sladkorne mase

Uporaba: za ojačanje sladkorne mase, da dobimo bolj čvrsto maso za izdelavo figuric, rožic in ostalih okraskov.

3,95 €

Slaščičarsko lepilo z integriranim čopičem za lažji nanos

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

5,95 €

LorAnn Naravni lecitin - 118 ml

Izboljšajte svoje kulinarične stvaritve z Lorann Lecithin - 118 ml, naravnim sojinim lecitinom, primernim za živila, ki podaljša rok uporabnosti, vlaži in emulgira.

4,95 €

Prašek za razvaljanje Magic Roll-Out

Uporaba: za ojačanje sladkorne mase, da dobimo bolj čvrsto maso za izdelavo figuric, rožic in ostalih okraskov.

6,95 €

Glukozni sirup, 375g

Za fondant, modelirne mase, royal icing - jajčni beljak in modelirni čokoladi, da dodamo boljšo elastičnost

3,45 €

Fondant (250g) RDEČ

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki..)

6,50 €

Glazurni preliv (hladni gel) rdeč

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

9,95 €

Valjana sladkorna masa (Fondant) SVETLO ROZA

Pripravljena sladkorna masa za prevleko tort do 25 cm, muffinov, piškotov,..

9,95 €

Valjana sladkorna masa (Fondant) GOZDNO ZELENA

Pripravljena sladkorna masa za prevleko tort do 25 cm, muffinov, piškotov,..

4,50 €

Invertni sladkorni sirup 375 g

Izdelan je iz glukoze in fruktoze, zato je slajši od navadnega sladkorja

8,98 €

Sladkorna masa (5 barv) ROZA

Vsebuje različne odtenke roza in bele barve z okusom vanilije.

Vsebina: 5 x 100g

Strani

Aktualni izdelki za peko

8,50 €

Modelčki za orehe (20 kom) popolni orehi

Odlično za pripravo domačega peciva, oblikovanih čokoladk ipd. Izdelani iz močne kovine. Notranja mera: 4 cm

9,95 €

Silikonski model GUMI DINOZAVRI

Domači gumi mini dinozavri so najbolj zdravi in okusni. Primerni za vse generacije. Velikost dinozavra 1,8 cm

-30%
Posip (3 oblike) Vroč čokoladni preliv ***-30%***
8.50 €
5,95 €

Posip (3 oblike) Vroč čokoladni preliv ***-30%***

Posip Vroč čokoladni preliv mix za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo

4,95 €

Bleščeč sladkor ZLAT

Sladkorni kristali so popoln način, da svojim pečenim kreacijam dodate kanček barve.

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini