Saracino modelirna čokolada je popolna rešitev za ustvarjanje čudovitih modelov, saj ohranja svojo obliko skoraj takoj po postavitvi. Ne glede na to, ali ste v vročem vremenu ali imate toplo delovno okolje, lahko z njo ustvarjate brezskrbno, če se posvetite delu v hladnejših jutrih ali večerih ali pa občasno postavite model v hladilnik, da ohranite njegovo obliko.
Pri delu z modelirno čokolado Saracino boste opazili, da se zlahka zgladi in zmeša, ko dodajate detajle v svoje izdelke. Uporaba živilskih rokavic vam lahko olajša delo in ohranja čistočo vaših modelov.
Poleg tega modelirna čokolada odlično prenaša barve, bodisi z zračnim ščetkanjem, barvnimi pastami ali barvnimi praški. S tem lahko ustvarite živahne in bogate barvne kombinacije ter dodate dodaten čar vašim umetnijam.
Saracino modelirna čokolada je zanesljiv partner za ustvarjalce sladic, ki iščejo visoko kakovost in zanesljivost pri oblikovanju.
NAVODILA ZA UPORABO:
- Pred uporabo čokolado gnetite, da dobite mehko elastično voljno konsistenco.
- Modelirno čokolado je treba hraniti v hladnem in suhem prostoru ter zaščiteno pred direktno svetlobo
Sestavine: bela čokolada 32% (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma); sladkor, glukozni sirup, krompirjev škrob, koruzni škrob, konzervans: kalijev sorbat.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledove: jajc, arašidov, mleka in oreščkov (mandeljni, lešniki, pistacije).
Neto teža: 250 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1773 KJ/420 kcal
- Maščobe 11 g od tega nasičene maščobe 6,5 g
- Ogljikovi hidrati 80 g od tega sladkorji 65 g
- Beljakovine: 1,3 g
- Sol: 0,04 g