Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)
Za okroglo torto premera od 24/26 cm potrebujete cca. 500 - 600g mase, da popolnoma pokrije torto.
Maso pred uporabo dobro pregnetite. Razvaljajte jo na podlagi, posuti s sladkorjem v prahu ali škrobom.
Sestavine: sladkor (80%), glukozni sirup, rastlinska maščoba (palmovo jedro, dlan), voda, vlažilno sredstvo E422, sredstvo za zgoščevanje: E415, E466, konzervans: E200, sredstvo za uravnavanje kislosti E330, naravna aroma, barvilo: E133.
Izdelek lahko vsebuje sledove: mandljev.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tekstu.
Ostanek mase shranite v dobro zaprti vrečki, na temperaturi 15 -20*C.
Neto teža: 250 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1659 KJ/392 kcal
- Maščobe 5,4 g od tega nasičene maščobe 4,0 g
- Ogljikovi hidrati 86,4 g od tega sladkorji 83,9 g
- Beljakovine: 0,0 g
- Sol: 0,1 g