Specialna Gum Pasta za izdelovanje cvetja, saj jo je mogoče valjati zelo na tanko
Barvanje mase: z živilsko barvo v prahu, ali pa z živilsko pasto, ki jo dodamo direktno v maso.
Risanje po masi s čopičem: z barvo v prahu, ki jo zmešamo s kapljico alkohola (vodka, čisti alkohol...)
Valjanje: maso valjamo na sladkorju v prahu, ali škrobu.
Maso hranimo v hladnem in suhem prostoru pri 15 – 20*C, ko pa jo enkrat odpremo, preostanek hranimo v dobro zaprti vrečki, da se nam masa ne strdi.
Sestavine: sladkor (79%), glukozni sirup, voda, rastlinska maščoba (olje palmovih jedrc), sredstvo za zgoščevanje: E466, E415, emulgator: E471, naravna aroma, konzervans: E202, sredstvo za uravnavanje kislosti E330.
Lahko vsebuje sledi: mandlji.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Neto teža: 250 g
Poreklo: EU
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1648 KJ/394 kcal
- Maščobe 4,7 g od tega nasičene maščobe 3,2 g
- Ogljikovi hidrati 86,4 g od tega sladkorji 86,4 g
- Beljakovine: 0 g
- Sol: 0,2 g