Silikomart silikonski modelček ROBOTKI

Silikomart
deli

Silikomart silikonski modelček ROBOTKI

Koda: NCSCG18
9,90 €

Silikonski modelček za čokoladne robotke s katerim lahko izdelamo čokoladne dekoracije, spečemo pecivo, ali naredimo ledene kocke. Kalup je primeren za pečico, ali zamrzovalnik.

Primeren je za uporabo pri temperaturah od -60°C do +230°C.

Lahko se opere v pomivalnem stroju.

Velikost robotka cca: 4 x 2,7 x 1,6 cm.

Volumen: 118 ml

Material: silikon

Izdelano v italiji

Uporabimo lahko čokolado, sladkorno maso...

Pekis priporoča

Silikonski Modelček Zobniki in Kolesa
9,90 €

Silikonski Modelček Zobniki in Kolesa

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 10 x 10 x 0,4 cm

Silikomart silikonski modelček NARAVA
7,90 €

Silikomart silikonski modelček NARAVA

Velikost listov cca: 5 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant...

Silikomart silikonski modelček MOJA LJUBEZEN št.2
7,90 €

Silikomart silikonski modelček MOJA LJUBEZEN št.2

Velikost srčka cca: 2-3 cm primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant,...

Silikonski modelček Samorogov rog, ušesa in trepalnice
10,90 €

Silikonski modelček Samorogov rog, ušesa in trepalnice

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Silikomart silikonski modelček BABY
9,90 €

Silikomart silikonski modelček BABY

Čokoladke za novorojenčke, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant, ledene kocke...

Silikonski modelček žličke in vrečke št.1
8,95 €

Silikonski modelček žličke in vrečke št.1

Za vročo čokolado na palčki, čokoladne lizike, Cake Popse, darilo... Modelček + žličke + vrečke

Silikonski Modelček Dobra Vila
8,90 €

Silikonski Modelček Dobra Vila

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 7 cm

Silikomart silikonski modelček VRTNICE
7,90 €

Silikomart silikonski modelček VRTNICE

Velikost vrtnice cca: 2.8 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant...

Strani