Silikonski model za gumi medvedke

deli
Koda: ABSHJ-BB-04
9,95 €

Obvezen modelček v vsaki kuhinji, kot nalašč za izdelavo čokolad, bonbonov, želejev, sladkarij, žvečilnih bonbonov, ledenih kock itd.

Kalupi so nelepljivi in ​​medvedki bodo popolne oblike: Čiščenje je enostavno, saj modelček samo speremo. Lahko se opere tudi v pomivalnem stroju.

Kalup je primeren za pečico, ali zamrzovalnik.

Primeren je za uporabo pri temperaturah od -60°C do +260°C.

Velikost cca: 19 x 14 cm

Višina medvedka 2 cm

Material: silikon

Uporabimo lahko žele, čokolado, sladkorno maso, za ledene kocke, milo, vosek...

Recept za zdrave gumi bonbone

Pri izdelavi medvedkov nismo omejeni in lahko uporabimo sadje po izbiri, med in želatino, ki bo vse skupaj spremenila v gumijasto strukturo, izomalt pa kot nadomestek sladkorja, da bodo bonboni zdravi...

Pomarančni medvedki

  • 120 ml svežega pomarančnega soka
  • pol jedilne žličke limoninega soka
  • 1 jedilna žlica medu
  • 20g jedilne želatine ali želirno sredstvo agar agar

Jagodni medvedki

  • 75 g jagodnega pireja (v multipraktiku zmiksane jagode)
  • 40 ml vode
  • pol jedilne žlice limoninega soka
  • 1 jedilna žlica medu
  • 20g jedilne želatine ali želirno sredstvo agar agar

Priprava:

  1. Vse sestavine (razen želatine) zmešajte, ter vlijte v kozico in ob mešanju segrevajte na srednjem ognju. Želatino zmešamo v lončku s približno pol decilitra vode. Mešanico pustimo 10 minut, da nabrekne. Ko se strdi, jo segrejte do 40°C, tako da se želatina utekočini. Pozor: naj ne zavre!  Želatine ni mogoče uporabiti v kombinaciji z naslednjim svežim sadjem: ananas, kivi, papaja, mango in ingver.
  2. Utekočinjeno želatino vmešajte v maso, da zmes postane gostejša.
  3. Segrevajte in mešajte, dokler sestavine niso povezane in želatina popolnoma stopljena, masa pa lepo prozorna.
  4. Odstavite s štedilnika in s pomočjo kapalke zmes porazdelite po modelu.
  5. Pekač postavite v hladilnik za približno 1 uro, oziroma dokler se želatina ne strdi.

Sadni sok in sadje bosta bombone obarvala in jim dala okus, želatina pa bo vse skupaj spremenila v gumijasto strukturo.

Medvedke hranite v hladilniku in porabite v nekaj dneh.

Čokoladni medvedki

Čokolado stopimo nad soparo in napolnemo modelček.

Zabavajte se pri peki in dekoraciji sladic!

Pekis priporoča

14,95 €

Silikonski model za gumi črve

Domači gumijasti črvi so najbolj zdravi in okusni. Primerni za vse generacije. Velikost črva: 8 cm

9,95 €

Silikonski model za mini dinozavre/srčke/cookie

Odličen za oblikovanje želatine, bonbonov, čokolade...

12,90 €

Silikonski modelček NAKIT - WILTON

Velikost cca. 19,7 x 12,5 cm

Primerno za čokolado ali sladkorno maso

22,50 €

Katy Sue silikonski modelček Samorog

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 12 x 8 cm

11,50 €

Silikomart silikonski modelček ROBOTKI

Čokoladni robotki, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant, ledene kocke...

6,95 €

Silikonski model čokoladne morske školjke

Modelček za čokolado. Velikost 21 x 10 cm

24,95 €

Katy Sue silikonski Modelček VELIKONOČNI ZAJČEK

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

  • Naredi zajčka: 66 mm x 55 mm x 19 mm
9,95 €

Silikomart silikonski modelček NOGOMETNE ŽOGICE

Velikost žogice cca: 2.7 cm, primeren za pečico, zamrzovalnik, -60°C do +230°C

Za čokolado, fondant...

Strani

Aktualni izdelki za peko

-50%
Wilton super komplet Vrtljiv podstavek + zlati nastavki za dekoriranje ***-50%***
58.86 €
29,43 €

Wilton super komplet Vrtljiv podstavek + zlati nastavki za dekoriranje ***-50%***

Profesionalni komplet za okraševanje tort vključuje: vrtljiv nastavljiv podstavek, zlate nastavke, vrečke in adapter

5,95 €

Držala za razrez peciva po plasteh, 2 kom

Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož. 

Višine: 0,5 do 2,8 cm

5,95 €

Topper za torto (12 kom) Pujsa Pepa z družino

12-delni set topperjev za torte "Pujsa Pepa" Dr. Oetker za očarljivo dekoracijo tort

9,95 €

Jajčni beljak v prahu

Nadomestek surovega beljaka je narejen iz pasteriziranih posušenih beljakov.

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini