Dojenček iz sladkorne mase - fondanta

Dojenček iz sladkorne mase - fondanta

Dojenček iz sladkorne mase - fondanta

Video prikazuje kako naredimo dojenčka iz modelirne mases pomočjo silikonskega modelčka.

Pekis priporoča

9,95 €

Valjana sladkorna masa (Fondant) ZELENA

Že razvaljana sladkorna masa za prevleko tort do 25 cm, muffinov, piškotov,..

29,90 €

Silikonski Modelček Vezana Košara, Karen Davies

Košara cca. 10 x 17,5 cm

Kalup cca. 12 x 21 cm

16,90 €

Katy Sue silikonski Modelček Deklica

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Velikost cca. 8,7 x 4,7 x 1,2 cm

34,95 €

Silikonski Modelček Božična smreka, Karen Davies

Naredite čudovito Božično smreko...

Kalup cca. 21 x 12 cm

9,95 €

Silikonski kalup srčki, rdeč

Primeren za pečico, zamrzovalnik, -40°C do +230°C

Za Cakepops (tortice na palčki), za čokolado - praline, fondant, ledene kocke...

Velikost srčka: 3 x 3 cm

39,99 €

Silikonski 3D dojenček (brez oblekce) Karen Davies

Dojenček je slečen in mu lahko narišemo zaprte ali odprte oči. V kalupu so tudi dutka, rožice, medvedek in pentlja.

19,95 €

Katy Sue silikonski Modelček RAKETA

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel..

Višina rakete 10 cm

18,66 €

Katy Sue silikonski modelček (Waffle) Vafelj

Kalup za sladkorno, modelirno maso, marcipan, čokolado, kuhan sladkor – karamel... 

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Kako uporabljamo silikonski modelček z sladkorno maso - fondant

Sladkorno maso vstavimo v silikonski modelček tako, da zapolnjemo vse luknje. Odvečno maso odrežemo in dekoracija je gotova.

Kako dosežemo, da se fondant ne oprijema modelčkov

Delovne površine ali modelčke posipamo s koruznin škrobom ali sladkorjem v prahu.

Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso

Krema ganache:

Temen ganashe:

Kako naredimo dojenčka iz Fondanta - modelirne mase

Prikupna dekoracija narejena iz modelirne mase.

Kako naredimo smrkca iz modelirne mase

Narediti smrkca iz modelirne mase sicer  zahteva malce več spretnosti in potrpežljivosti, ampak z voljo, orodjem za oblikovanje  ter nekaj vaje, je vse mogoče.

Izdelava rožic za torto Izdelava rožic za torto

Sladkorni masi dodajte poljubno barvo, jo pregnetite in razvaljajte na 2-3 mm. Podlago, na kateri delate, potresite z mletim sladkorjem ali škrobom.

Strani

Aktualni izdelki za peko

-50%
Praline BELE kocke - čokoladke za nadaljno obdelavo, 63 kom ***-50%***
19.95 €
9,98 €

Praline BELE kocke - čokoladke za nadaljno obdelavo, 63 kom ***-50%***

Čokoladne bele kocke za nadaljnjo obdelavo izdelane iz najfinejše bele čokolade. 63kom, velikost:25mm

19,95 €

Kovinski izrezovalec za (manjše) rogljičke

Odrezan trikotnik meri 10x9 cm.

Trpežen, enostaven za uporabo rezalnik peciva za rogljičke!

5,95 €

Držala za razrez peciva po plasteh, 2 kom

Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož. 

Višine: 0,5 do 2,8 cm

3,95 €

ČOKO tuba (31g) Čokoladno rjava

Tubo ogrejete v topli vodi in pišete, ali delate okraske. Zelo preprosto. Primerno tudi za piškote, saj se masa lepo strdi.

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini