Pentlja iz modelirne mase

Video pove vse. Postopek za izdelavo pentlje je enostaven in lahko se ga loti prav vsak.
![]() |
Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso
Krema ganache: Temen ganashe: |
![]() |
Najpogostejša vprašanja in odgovori o sladkorni fondant masi
Najpogostejša vprašanja: |
![]() |
Muffini samorog
Muffini samorog, enostavni za izdelavo in čarobnega videza. Za okrasitev potrebujemo: |
Cvetje in figurice iz modelirne mase
Prikaz kreacij iz modelirne mase |
|
![]() |
Kako naredite sliko iz sladkorne mase
Natisnite sliko motiva, ki ga želite imeti na torti. Modelirno ali sladkorno maso razvaljajte na primerno debelino (cca 3 mm) in jo pustite kakšnih 15 – 20 minut, da se malo osuši. |
Kako prekrijemo torto - pripravljen fondant
S pripravljeno sladkorno maso je prevleka tort, muffinov, piškotov,... enostavna. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.