Zelo dobra in kompaktna krema, s katero lahko delate vrtnice, ali jo uporabite za dekoracijo muffinov.
Puding skuhamo v 2,5dcl mleka. Počakamo, da se ohladi na sobno temperaturo.
Posebej penasto stepamo 250g masla s 100g sladkorja.
V stepeno maslo vmešamo ohlajen puding in na sobno temperaturo ohlajeno stopljeno čokolado, ki smo jo predtem stopili nad soparo in vse skupaj zmiksamo.
V dresirno vrečko vložimo nastavek za vrtnice in krožno brizgamo, od sredine navzven.
Če želite, da bodo vrtnice ob robovih drugačne barve: manjši del kreme pobarvate posebej in jo razmažite ob notranji steni dresirne vrečke, sredino pa napolnite z drugo barvo.
Potrebujemo:
- 2,5 dcl mleka
- 150g bele čokolade
- 250 g masla
- 100 g sladkorja
- 1 puding (okus po želji)