Vanilijevi, orehovi, kokosovi, pistacijevi rogljički

deli

Vanilijevi Rogljički

  • 450 g moke
  • 150 g margarine
  • 150 g masla
  • 150 g sladkorja v prahu
  • 2 zav. vanilin sladkor
  • 1 jajce
  • limonina lupina ali aroma

Postopek: Vse sestavine zgnetemo v testo in ga pustimo nekaj časa počivati.
Če uporabljamo pekač za rogljičke, je testo v vdolbine pekača najbolje razmazati s kartico, ali pa rogljičke oblikujemo ročno in pečemo na peki papirju.
Pečemo 12 – 15 min. pri 180* C
Ohlajene povaljamo v mletem sladkorju (netopljiv sladkor v prahu).
Lahko pa konice pomočimo v stopljeno čokolado, potem pa po želji še v orehe, lešnike, kokos …

Orehovi rogljički

  • 350g moke
  • 250 g masla
  • 100 g sladkorja v prahu
  • 100 g mletih orehov
  • 1 jajce

Postopek: Vse sestavine zgnetemo v testo in ga pustimo nekaj časa počivati.
Če uporabljamo pekač za rogljičke, je testo v vdolbine pekača najbolje razmazati s kartico, ali pa rogljičke oblikujemo ročno in pečemo na peki papirju.
Pečemo 12 – 15 min. pri 180* C
Ohlajene povaljamo v mletem sladkorju (netopljiv sladkor v prahu).
Lahko pa konice pomočimo v stopljeno čokolado, potem pa še v orehe.

Kokosovi rogljički

  • 70 g kokosove moke
  • 370 g moke
  • 50 g sladkorja v prahu
  • 250 g margarine
  • 1 jajce
  • 1 vanilin sladkor

Postopek: Vse sestavine zgnetemo v testo in ga pustimo nekaj časa počivati.
Če uporabljamo pekač za rogljičke, je testo v vdolbine pekača najbolje razmazati s kartico, ali pa rogljičke oblikujemo ročno in pečemo na peki papirju.
Pečemo 12 – 15 min. pri 180* C
Ohlajene povaljamo v mletem sladkorju (netopljiv sladkor v prahu).
Lahko pa konice pomočimo v stopljeno čokolado, potem pa še v kokos.

Pistacijevi rogljički

  • 360g moke
  • 220g masla
  • 90g sladkorja v prahu
  • 1 vanilin sladkor
  • 50g drobno nasekljanih pistacij
  • ščepec soli
  • malo limonine lupinice

Postopek: Presejemo moko in sladkor v prahu. Dodamo koščke hladnega masla, vanilin sladkor, nasekljane pistacije, sol in limonino lupinico. Vse sestavine zgnetemo v krhko testo, ga zavijemo v folijo in postavimo vsaj za eno uro v hladilnik.
Če uporabljamo pekač za rogljičke, je testo v vdolbine pekača najbolje razmazati s kartico, ali pa rogljičke oblikujemo ročno in pečemo na peki papirju.
Pečemo 12 – 15 min. pri 180* C
Ohlajene povaljamo v mletem sladkorju (netopljiv sladkor v prahu).

Pekis priporoča

13,95 €

Perforirana - silikonska podloga za peko 37 x 27 cm

Perforacija spodbuja kroženje zraka za enakomerno peko na obeh straneh! Velikost: 37 x 27 cm

24,95 €

Wilton pekač za piškotne kozarce

Postrezite sladke kozarčke, polnjene s sladoledom, mlekom, moussom in še več

14,95 €

Wilton Recipe Right® nelepljiv pekač za 12 muffinov

Pekač za 12 muffinov.

Velikost pekača pribl.: 37 x 27 x 5 cm

29,95 €

Patisse pekač za MINI tortice, z odstranljivim dnom

Material: kovina, prevlečena s plastjo proti sprijemanju.

  • Premer 8 cm
  • Višina 5,5 cm
12,95 €

Pekač za potico 22cm

Material: kovina, prevlečena s plastjo proti sprijemanju.

  • Notranja mera: 22 x 10 cm
  • Zunanja mera: 23,4 x 11 cm

Velikost pekača:29 x 18 cm

14,95 €

Dr.Oetker okrogel (16 x 10 cm) silikonski pekač

Vrhunski in fleksibilni silikonski kalup

  • Premer zunaj 16 x 10 cm
14,50 €

Wilton pekač za ameriške krofe 6 kom

Wilton pekač za ameriške krofe. Hitro in enostavno do slastne sladice.

Velikost krofov 8.5 cm

23,95 €

Silikomart pekač za praznične piškote

V 5 sekundah pripravite svoje popolnoma oblikovane sladke in slane piškote.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Cookie recept

Cookies so zelo priljubljeni piškoti, ki jih lahko v hipu pripravimo doma. Piškoti bodo zelo krhki, okusni in nasploh domači.

Imenujejo se tudi american cookies ali chocolate chips.

Ingverjevi - pirini ovseni piškoti

Zdravi piškoti iz ovsenih kosmičev in svežega naribanega ingverja ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane s svojo preprostostjo, bogatim okusom in enostavno pripravo.

Recept - Baby piškoti

Ločimo beljake od rumenjakov. Beljake do trdega stepamo s polovico sladkorja. Rumenjake stepamo s preostalo polovico sladkorja in stepene narahlo vmešamo med beljake.

Breskve - Recept

Moko zmešamo s pecilnim praškom in razdrobljeno margarino. Jajce, sladkor in vanilijev sladkor penasto stepemo in dodamo k moki. Zamesimo v gladko testo. Če je testo premokro, dodamo še malo moke.

Ameriški krofi brez glutena

Sestavine za 12 krofov

Noč čarovnic - Piškoti KOSTI

Vse sestavine zgnetemo v gladko testo in ga pustimo počivati kakšno uro. Testo zvaljamo v pravokotno obliko in z modelčkom izrežemo kost.

Strani

Aktualni izdelki za peko

-25%
Posip pastelna jajčka ***-25%***
3.98 €
2,99 €

Posip pastelna jajčka ***-25%***

Posip pastelna jajčka za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo.

-25%
Posip velika noč ***-25%***
3.98 €
2,99 €

Posip velika noč ***-25%***

Posip velika noč za torte, piškote, CakePops, muffine in ostalo pecivo.

-40%
Jedilna barva v prahu (SPREJ Light Gold) z bleščicami SVETLO ZLAT 10g ***-40%***
12.50 €
7,50 €
Uporabno najmanj do 1.2029

Jedilna barva v prahu (SPREJ Light Gold) z bleščicami SVETLO ZLAT 10g ***-40%***

Jedilni prah v razpršilu za površinsko barvanje sladkorne mase, marcipana, maslene, royal icing kreme in čokolade. Zlat prah lahko dodate tudi v pijače.

5,95 €

Topper za Sveto obhajilo ali birmo – Kelih, Ogenj, IHS (mirror gold)

  • Širina: 11 cm
  • Višina brez podstavka: 14 cm
  • Material: visoko kakovostna plastika – zrcalno zlata površina

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini