JAGODE - MASCARPONE krema

deli

Biskvit namočimo s sokom odgovarjajočega okusa k sadju s katerim polnimo torto, ali s sladkornim sirupom (sladkor in vodo v razmerju  vodo1:2 zavremo na štedilniku in ohladimo, vodi lahko dodamo par kapljic ruma ali odgovarjajočega likerja).

Torta  mora čez noč v hladilnik, da se krema dobro strdi.

Za model 24 cm

  • 250 ml sladke smetane
  • 250 g mascarponeja
  • 50-80 gr sladkorja v prahu
  • 300 g jagod (sveže ali zamrznjene, ki jih prej odmrznemo, posujemo s sladkorjem v prahu in odcedimo)
  • 10 gr želatine
  • jagodni sok za sočenje biskvita
  • Zmešamo mascarpone in  sladkor.
  • Stepemo sladko smetano in jo vmešamo v maso.
  • Vmešamo še jagode.
  • Dodamo predhodno namočeno in malo segreto želatino, ali želatino Fix

     

Pekis priporoča

6,95 €

Pasta (White Choco) BELA ČOKOLADA, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Pasta (Zesty Strawberry) AROMATIČNA JAGODA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Pasta (Coconut) KOKOS, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

12,98 €

Wilton Meringue v prahu - 120g

Popoln nadomestek jajčnega beljaka: Preprosto pripravite meringue, royal icing in meringue piškote brez uporabe surovih jajc.

5,80 €

Biskvit DELUXE 500g, mešanica

Za biskvit fi 22 potrebujemo 250g mešanice. Zelo lahek biskvit odličen za smetanov in sadni nadev

8,95 €

ČOKOLADNA ČAROBNA krema 450g, mešanica

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

14,50 €

ČAROBNA krema 900g, mešanica

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

6,50 €

Pasta (Whipped Cream) STEPENA SMETANA, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

JOGURTOVA krema za torto

Vse sestavine zmešamo z mešalnikom, na koncu vmešamo še želatino in čez noč postavimo v hladilnik.

Količina smetane za torte različnih velikosti

Količina smetane za različne velikosti tort

JOGURTOVA krema s sadjem

Navadno želatino namočimo v 0,5 dcl hladne vode. Ko se strdi, jo segrejemo, a le toliko, da se ponovno utekočini. Pazimo, da želatina med segrevanjem ne zavre!

MALINOVA krema za torto

500 g malinov jogurt

75 g sladkorja

dodamo 400 ml stepene sladke smetane in

1 želatina fix

BOROVNICE – MASCARPONE krema

V mešalniku na hitro zmeljemo borovnice in dobljeno kašo po potrebi osladkamo s sladkorjem v prahu.

Vanilijeva krema za torte

Na štedilniku zavremo 3 dcl mleka s 30g sladkorja

Strani

Aktualni izdelki za peko

4,95 €

Obliv za Cake Pops, piškote - Bel 300g

Slaščičarski obliv, podoben beli čokoladi. Čudovit okus po vaniliji, enostavna uporaba.Za barvni obliv uporabite barve za obliv

-20%
Stojalo (za 32 kom) Cake Pops ***-20%***
9.96 €
7,96 €

Stojalo (za 32 kom) Cake Pops ***-20%***

Premer luknje 5 mm (za klasične bele palčke)

14,98 €

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

-34%
Glazur paleta vijolična 19 cm, Wilton ***-34%***
14.95 €
9,87 €

Glazur paleta vijolična 19 cm, Wilton ***-34%***

Delovna površina: 19 cm
Dolžina celotne palete: 32,5 cm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini