Vanilijeva krema za torte

deli

Na štedilniku zavremo 3 dcl mleka s 30g sladkorja

Vodo, moko, rumenjake, vanilin sladkor in malo ruma gladko zmešamo in vlijemo v kuhano mleko in mešamo cca 5 min, da nastane gosta krema.

Medtem stepemo beljaka s sladkorjem v ne preveč trd sneg.

V večjo posodo vlijemo kuhano kremo, dodamo sneg in narahlo, a intenzivno vmešamo obe masi v gladko maso, ki jo malo ohlajeno vlijemo na navlažen biskvit.

Potrebujemo:

  • 3 dcl mleka
  • 30 g sladkorja
  • 50 g moke (tip 400),
  • 2 rumenjaka,
  • 50 g sladkorja            
  • dober dcl vode
  • 2 kom. vanilin sladkor, rum
  • 2 beljaka
  • 50 g sladkorja

Pekis priporoča

6,95 €

Pasta (Cherry) ČEŠNJA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

5,99 €

Pripravek v prahu za žele bonbone z okusom jagode

Mešanica želejevih bonbonov v prahu je popolna sestavina za pripravo okusnih jagodnih sladkarij

8,60 €

ČAROBNA krema 450g, mešanica

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

6,95 €

Pasta (Mocca) Mocca kava, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Pasta (Blueberry) BOROVNICA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

5,95 €

Pasta COOKIES, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Pasta BANANA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

12,98 €

Wilton Meringue v prahu - 120g

Popoln nadomestek jajčnega beljaka: Preprosto pripravite meringue, royal icing in meringue piškote brez uporabe surovih jajc.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Količina smetane za torte različnih velikosti

Količina smetane za različne velikosti tort

JAGODE - MASCARPONE krema

Biskvit namočimo s sokom odgovarjajočega okusa k sadju s katerim polnimo torto, ali s sladkornim sirupom (sladkor in vodo v razmerju  vodo1:2 zavremo na štedilniku in ohladimo, vodi lahko dodamo pa

JOGURTOVA krema za torto

Vse sestavine zmešamo z mešalnikom, na koncu vmešamo še želatino in čez noč postavimo v hladilnik.

JOGURTOVA krema s sadjem

Navadno želatino namočimo v 0,5 dcl hladne vode. Ko se strdi, jo segrejemo, a le toliko, da se ponovno utekočini. Pazimo, da želatina med segrevanjem ne zavre!

MALINOVA krema za torto

500 g malinov jogurt

75 g sladkorja

dodamo 400 ml stepene sladke smetane in

1 želatina fix

BOROVNICE – MASCARPONE krema

V mešalniku na hitro zmeljemo borovnice in dobljeno kašo po potrebi osladkamo s sladkorjem v prahu.

Strani

Aktualni izdelki za peko

3,95 €

Sladkorne MINI OČI (1 cm) 64 kom

Okrogle mini oči za Cakepops, piškote, figurice, Cupcakes... Za ustvarjanje živali ali figuric.

1,95 €

Topper za torto Zlat Balon št.8

Dekoracija za torto

Višina balona 15 cm

-25%
Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA ***-25%***
3.95 €
2,96 €
11/2026

Jedilna barva v prahu BLEŠČEČE BRONASTA ***-25%***

Prah po izdelku nanesite s čopičem, ali z dodatkom alkohola uporabite za risanje ali pisanje.

7,95 €

Kozarčki za sladice 120 ml, prozorni, 20 kom

Velikost: 6.2 x 3.9 x 5.8 cm

Količina 20 kom, prozorni

Zasnovani za večkratno uporabo

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini