Kako prekrijemo torto - pripravljen fondant
S pripravljeno sladkorno maso je prevleka tort, muffinov, piškotov,... enostavna.
Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso
Krema ganache: Temen ganashe: |
|
Najpogostejša vprašanja in odgovori o sladkorni fondant masi
Najpogostejša vprašanja: |
|
Muffini samorog
Muffini samorog, enostavni za izdelavo in čarobnega videza. Za okrasitev potrebujemo: |
|
Kako izdelamo Hello Kitty
Potrebujemo modelirno maso, nekaj okroglih nastavkov, set palčk za oblikovanje, malce spretnosti, časa in volje. |
|
Kako naredite sliko iz sladkorne mase
Natisnite sliko motiva, ki ga želite imeti na torti. Modelirno ali sladkorno maso razvaljajte na primerno debelino (cca 3 mm) in jo pustite kakšnih 15 – 20 minut, da se malo osuši. |
|
Kako izrezujemo dekoracijo iz fondanta
Z modelčki dvojnih izrezov lahko ustvarimo čudovito torto. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.