Kako prekrijemo torto - pripravljen fondant
S pripravljeno sladkorno maso je prevleka tort, muffinov, piškotov,... enostavna.
Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso
Pariška krema: |
|
Kako izrezujemo dekoracijo iz fondanta
Z modelčki dvojnih izrezov lahko ustvarimo čudovito torto. |
|
Kako torto oblečemo v sladkorno maso
Predno torto prekrijete z sladkorno maso, jo morate obmazati z masleno kremo, da iz biskvita ne uhaja vlaga, ki masi škoduje. |
|
Cvetje in figurice iz modelirne mase
Prikaz kreacij iz modelirne mase |
|
Sladkorna Masa in smetana
V osnovi to ne gre skupaj, ker smetana sladkorno maso (v kateri je veliko sladkorja) topi. Obstajajo pa seveda spodaj opisane izjeme. |
|
Kako naredimo dojenčka iz Fondanta - modelirne mase
Prikupna dekoracija narejena iz modelirne mase. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.