![]() |
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
![]() |
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
![]() |
O želatini pri peki
Želatina: Želatino v listih namočimo v mrzlo vodo za nekaj minut da nabrekne, nato jo ožamemo in stopimo v posodici na štedilniku ali mikrovalovni pečici. |
Kako uporabljamo Katy Sue Silikonske modelčke
Visoko kvalitetni silikonski modelčki Katy Sue. |
|
![]() |
Profesionalne pekovske emulzije
Kaj je pekovska emulzija - kako in kje se uporablja - ali so emulzije močnejše od ekstraktov ? |
![]() |
Koliko materiala (moke, jajc in sladkorja) potrebujem za 16,18,20,30 kosov torte?
Količine za biskvit: Za 14 do 16 kosov torte potrebujemo: |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.