Stepamo in postopoma dodajamo sladkor, ter stepamo do čvrstega snega.
- 176 gr kristalnega sladkorja
- 2 dcl beljaka (cca 4- 5 kom)
Kuhamo:
- 300 gr kristalnega sladkorja do niti (116*C)
- Vode nalijemo toliko, da prekrije sladkor. Recimo kakšen milimeter nad sladkorjem.
- Med kuhanjem posodo neprestano čistimo s čopičem, da odstranjujemo pene. Kuhan sladkor počasi in po malem vlivamo v trd sneg in ga 1 minuto hitro stepamo, nato vključimo najmanjšo hitrost in stepamo do čvrstega snega.
- polnjenje penastih valjčkov (šamrol)
- brizganje snežnih okraskov - penc
Brizgamo z okroglim nastavkom, velikost nastavka je odvisna od velikosti indijančkov.
Mini indijančki na sliki so brizgani z nastavkom za dekoriranje št. 7
Indijančkena koncu lahko potopite, ali oblijete s čokolado.