Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
|
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
|
Izdelava čokoladnih lizik
Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito. |
|
Kaj je slaščičarski obliv in uporaba
Postani mojster oblivanja sladic. Poznaš razliko med čokolado in slaščičarskimi oblivi? |
|
Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled
Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno. |
|
O biskvitu
O biskvitu: Recept 'Kako naredimo in spečemo dober biskvit' se nahaja med recepti za torte, enako pomembno pa je tudi, da je biskvit pravilno nasočen. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.