CakePops so male tortice na palčki, ki so lahko popestritev prav za vsak dan in vsako priložnost.
Osnova Mini lučk je biskvit, v katerega zamešamo nekaj kremastega: ponavadi je to mascarpone, nutella, ali kakšna maslena krema.
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu.
Za približno 25 pralin potrebujete:
CakePops lahko naredimo in postrežemo tudi malo drugače in sicer v papirčkih za muffine.
Potrebujemo:
Biskvit za kroglice, ki jih naredimo po receptu: CakePops (nutella in mascarpone)
Ostali pripomočki:
Osnova Cake Popsov je biskvit, v katerega zamešamo nekaj kremastega: ponavadi je to mascarpone, nutella, ali kakšna maslena krema.
Za biskvit potrebujemo:
Navodila za pripravo
Višina cca 6 cm
Držala za razrez biskvita, peciva, kruha in še kaj vam omogočata ravne in enakomerne plasti peciva. Uporabite lasten nož.
Višine: 0,5 do 2,8 cm
Mešanica z naravnim okusom in sadnimi koščki malin (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...)
Zlate iskrice. Za posip, barvanje in risanje po sladkorni masi, čokoladi, royal icingu, dodatek glazuram (mirror glaze) in pijačam za dodaten sijaj.
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.
Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini