Sladkorna Masa in smetana

deli

V osnovi to ne gre skupaj, ker smetana sladkorno maso (v kateri je veliko sladkorja) topi. Obstajajo pa seveda spodaj opisane izjeme.

Torte nikakor ne smete cele obleči v sladkorno maso, če je premazana s smetano. V tem primeru jo morate na zunaj obmazati z masleno kremo.

Lahko pa torto obmažete s smetano, nanjo pa položite sliko, ki ste jo izrezali iz sladkorne mase , rožice in podobno, le da morate pod motiv nabrizgati malo maslene kreme ali čokolade, da smetana in sladkorna masa nista preveč v stiku.

Nič hudega se ne bo zgodilo, četudi torta tako stoji več ur ali čez noč, saj se sladkorna masa ne topi tako hitro. 

Pekis priporoča

3,95 €

Slaščičarsko lepilo z integriranim čopičem za lažji nanos

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

2,50 €

Netopljiv sladkor v prahu 200g

Slaščičarski netopljiv sladkor, posip za potice, zavitke,krofe, piškote, rogljičke, za razvaljanje sladkorne mase

3,45 €

Fondant (250g) TIGRASTO ORANŽEN

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

3,45 €

Fondant (250g) GOZDNO ZELEN

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

6,95 €

Masa za prekrivanje tort (500g) BABY ROZA

Izjemno fleksibilna, ne razpoka, razvaljate jo lahko pod 2 mm, fina, svilnata površina-ohranja svojo strukturo in obliko, ne glede na temperaturne razmere.

8,95 €

Sladkorna masa (5 barv) št.1

Zelena, rumena, modra, rdeča, črna.

Vsebina: 5 x 100g

2,95 €

Fondant (250g) BEL

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

3,45 €

Fondant (250g) NARAVNO BEŽ

Sladkorna masa za prevleko tort in za izdelovanje manjših okraskov za torte (rožice, listki...)

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Kako naredite sliko iz sladkorne mase

Natisnite sliko motiva, ki ga želite imeti na torti.

Modelirno ali sladkorno maso razvaljajte na primerno debelino (cca 3 mm) in jo pustite kakšnih 15 – 20 minut, da se malo osuši.

Najpogostejša vprašanja in odgovori o sladkorni fondant masi

Najpogostejša vprašanja:

Kreme za premaz pod sladkorno (tičino) maso

Krema ganache:

Temen ganashe:

Kako izdelamo Hello Kitty

Potrebujemo modelirno maso, nekaj okroglih nastavkov, set palčk za oblikovanje, malce spretnosti, časa in volje.

Izdelava rožic za torto Izdelava rožic za torto

Sladkorni masi dodajte poljubno barvo, jo pregnetite in razvaljajte na 2-3 mm. Podlago, na kateri delate, potresite z mletim sladkorjem ali škrobom.

Tortopretvornik za pravokotne torte

Kakšna mora biti velikost obroča za 15, 20, 25,30, 40, 50, 60 kosov torte?

Strani

Aktualni izdelki za peko

-30%
Slaščičarske kartice (5 kom) popoln komplet za oblikovanje slaščic ***-30%***
8.50 €
5,95 €

Slaščičarske kartice (5 kom) popoln komplet za oblikovanje slaščic ***-30%***

Elegantne slaščičarske kartice: 5 belih kartic, popolnih za oblikovanje slaščic.

2,95 €

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

-30%
Modelčki (4 delni) + stojalo + palčke za popolne CakePops ***-30%***
26.70 €
18,69 €

Modelčki (4 delni) + stojalo + palčke za popolne CakePops ***-30%***

4 različni modelčki + stojalo + 50 palčk za popolne Cake Popse

1,95 €

Palčke za Cake Pops (15cm) 25 kom

Količina: 25 kom

Dolžina: 15 cm, premer: 4 mm

Palčke so primerne za pečico

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini