Kako naredimo kopalno kad in vodne efekte

Kako naredimo kopalno kad in vodne efekte

Kako naredimo kopalno kad in vodne efekte

Prozorni gel se lahko pobarva z jedilnimi pastami ali barvami v prahu.

Pekis priporoča

5,50 €

Agar Agar 50 g

Rastlinsko želirno sredstvo na osnovi morskih alg, ki ga lahko uporabljajo tudi vegetarijanci in vegani.

11,88 €

Choco drip Kraljevsko moder

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje kraljevko modrih poudarkov raznim sladicam.

11,88 €

Choco drip Svetlo Roza-Pink

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje svetlo roza poudarkov raznim sladicam.

5,95 €

Izomalt, nadomestek sladkorja, 250g

Za sladkorne dekoracije in veliko več! Za barvne efekte uporabite jedilne barve (prah, pasta, tekoče).

11,88 €

Choco drip Vijoličen

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje vijoličnih poudarkov raznim sladicam.

3,95 €

Amonijev bikarbonat (vzhajalo za peko)

 

Daje eksplozivno in hitro vzhajanje pekovskih izdelkov, ki se pečejo kratek čas.

 

 

 

8,95 €

Crisco vegetarijanska rastlinska mast

Rastlinska maščoba za razvaljanje fondanta, marcipana, da preprečite prijemanje, za namastitev modelčkov...

5,84 €

Vegetarijanska želatina (rastlinska želatina)

Rastlinska želatina v prahu. Zmešajte z izbrano tekočino za pripravo želeja in hladnih sladic.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno.

O želatini pri peki

Želatina:

 Želatino v listih namočimo v mrzlo vodo za nekaj minut da nabrekne, nato jo ožamemo in stopimo v posodici na štedilniku ali mikrovalovni pečici.

Kako učvrstimo večnadstropno torto

Potrebujemo bambusove, ali plastične palčke, ter jedilno lepilo.

Recept - Kako naredimo steklo/ledeni dvorec za Frozen torto

Potrebujemo:

Mirror Glaze obliv, oziroma Svetleča glazura za torte
  • 100 ml kondenziranega mleka
  • 150 g sladkorja
  • 130 m vode
  • 150 g bele čokolade
  • 10 g želatine

Aktualni izdelki za peko

6,95 €

Sugarflair šelak (slaščičarska glazura) za nanos s čopičem

Lahko se uporablja na sladkorju, čokoladi in marcipanu. V veliki meri se uporablja za ustvarjanje sijaja in preprečevanje vlage na sladkornih figuricah, listih, rožah itd.

14,98 €

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

3,95 €

Sladkorna dekoracija Zajčki in Korenčki (1,5 do 2cm) 8 kom

Okrasite svojo domačo sladico z sladkornimi zajčki in korenčki.

5,95 €

Metalik tekoča ZLATA barva

Za barvanje in risanje po piškotih, sladkorni masi, marcipanu, čokoladi, icing royal kremi...

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini