Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

deli

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno. Pri peki si lahko pomagamo z že pripravljenimi dodatki in tako stopimo v bok največjim slaščičarskim mojstrom.

Glazure

Predstavljamo tri FunCakes izdelke, kapljični preliv, svetleč preliv in mirror glaze, ki so enostavni za uporabo, saj jih samo premešamo in prelijemo. Kdaj in kako uporabljati kateri izdelek?

Kapljični preliv je izboljšana zamenjava Fondant Glazure. To glazuro je potrebno segreti v mikrovalovni pečici in potem jo lahko polijete po svojih sladicah, ali pa jo zlijete v posodo v katero potem namakate krofe ali kakšno drugo pecivo. Glazura se kasneje posuši in doda vaši sladici lep sijaj. Kapljični prelivi so na voljo v barvah za noč čarovnic, črna in oranžna ter v božičnih barvah rdeča in zelena barva. Na voljo je seveda tudi bela fondantna glazura.

Svetleč preliv je zasnovan tako, da naredi zrcalno plast na vrhu sladice. Preliv je že pripravljen za uporabo in vse kar moramo postoriti je da ga premešamo. Za najboljši rezultat poskrbite, da glazuro uporabite na dobro ohlajeni sladici.

Mirror glaze je zasnovan tako, da pokrije tudi robove sladic. Mirror glaze je že pripravljen za uporabo in vse kar moramo postoriti je da ga premešamo. Zaradi prozornosti ga lahko poljubno obarvamo (priporočamo barve v prahu). Za najboljši rezultat poskrbite, da glazuro uporabite na dobro ohlajeni sladici.

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Recept - Kako naredimo steklo/ledeni dvorec za Frozen torto

Recept - Kako naredimo steklo/ledeni dvorec za Frozen torto

Sestavine kuhamo na močnem ognju, občasno premešamo, da se sladkor stopi.

Pisanje in risanje na torto z živilskimi flomastri

Pisanje in risanje na torto z živilskimi flomastri

Flomastri, napolnjeni z živilsko barvo, so nekaj, kar enostavno morate imeti, če rišete in pišete po hostiji, sladkorni masi, ali marcipanu.

Dalija iz fondanta - gum paste - Kako naredimo cvet?

Dalija iz fondanta - gum paste - Kako naredimo cvet?

Kako izdelamo čudovit cvet dalije iz gum paste?

Mirror Glaze obliv, oziroma Svetleča glazura za torte

Mirror Glaze obliv, oziroma Svetleča glazura za torte

Kondenzirano mleko, sladkor in 70 ml vode  zmešamo v posodici in segrejemo do vretja, medtem pa stalno mešamo, ker se drugače zadeva rada prismodi.

Kako iz modelirne ali gum mase naredimo vrtnice za torte

Kako iz modelirne ali gum mase naredimo vrtnice za torte

Maso dobro pregnetite in naredite enakomerne kroglice.

Za sredinski del jih oblikujte v obliki hruške.

Potonika iz fondanta - Gum paste - Kako naredimo cvet?

Potonika iz fondanta - Gum paste - Kako naredimo cvet?

Odkrijte svojo domišljijo in izdelajte cvetje različnih barv in odtenkov.

Strani

Pekis priporoča

Glicerin Wilton 59.2 ml
3,10 €

Glicerin Wilton 59.2 ml

100% glicerin omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje mase.

Želatina v prahu 60 g
4,80 €

Želatina v prahu 60 g

Čista goveja želatina v prahu, bloom 150.

Čisti alkohol 14 ml
3,90 €

Čisti alkohol 14 ml

Čisti alkohol,  primeren za redčenje živiskih barv v prahu.

ISO Izopropil alkohol za živila.

Slaščičarsko lepilo 65g
3,90 €

Slaščičarsko lepilo 65g

Slaščičarsko lepilo za lepljenje sladkornih figuric in ostalih okraskov na sladice

Svetleč preliv za sladice ZLAT, 375 g
4,90 €

Svetleč preliv za sladice ZLAT, 375 g

Dodajte svojim sladicam lep zlat svetleč sloj. Premešajte in razmažite po sladici.

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g
4,90 €

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g

Fondant preliv. Segrejete v mikrovalovni pečici in prelijete po torti, krofih,piškotih.

Svetleč preliv za sladice BEL, 375 g
4,90 €

Svetleč preliv za sladice BEL, 375 g

Dodajte svojim sladicam lep bel svetleč sloj. Premešajte in razmažite po sladici. Lahko se barva.

Mirror Glaze preliv za sladice PROZOREN, 325 g
4,90 €

Mirror Glaze preliv za sladice PROZOREN, 325 g

Gotova zmes za sijoč Mirror Glaze preliv. Preliv samo obarvate in ga prelijete po torti.

 

Strani