Količina smetane za torte različnih velikosti

deli

Količina smetane za različne velikosti tort

  • Premer torte fi 24 ( za 14-16 kosov): nadev: 6 dcl smetane, obmaz: 4 dcl
  • Premer torte fi 26 (za 18 kosov): nadev: 7 dcl smetane, obmaz: 4,5 dcl
  • Premer torte fi 28 (za 20 kosov): nadev: 8 dcl smetane, obmaz: 6,5 dcl
  • Premer torte fi 30 (za 25 kosov): nadev: 9 dcl smetane, obmaz: 7 dcl
  • Premer torte fi 32 (za 30 kosov): nadev: 1 l smetane, obmaz: 7,5 dcl

Pri smetani lahko polovico količine zamenjate z mascarpone.

Upoštevajte, da pri večjih količinah sadja porabite nekoliko manj smetane.

 

 

 

Pekis priporoča

6,95 €

Pasta (Blueberry) BOROVNICA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

9,98 €

Švicarska maslena krema iz meringue 800g, mešanica

Samo dodate vodo in maslo in v nekaj minutah je krema pripravljena. Za pokrivanje in polnjenje tort ter okrasitev piškotov.

7,95 €

Krema MALINA, pripravljena mešanica

Mešanica z naravnim okusom in sadnimi koščki malin (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...)

6,95 €

Pasta BANANA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Mešanica za ČOKOLADNO TORTO 500g

Za biskvit fi 20 potrebujemo 250g mešanice. Ustvarite okusno torto z bogatim čokoladnim okusom.

7,95 €

Krema MANGO-MARELICA, pripravljena mešanica

Mešanica z naravnim okusom in sadnimi koščki (za torte, rulade, mafine, košarice,minjone...)

6,95 €

Pasta (Creamy Caramel) KREMASTA KARAMELA, 100g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

6,95 €

Pasta (Orange) POMARANČA, 120g

Za dodajanje okusa masleni in ostalim kremam, različnim nadevom, v čokoladni ganache,...

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

JAGODE - MASCARPONE krema

Biskvit namočimo s sokom odgovarjajočega okusa k sadju s katerim polnimo torto, ali s sladkornim sirupom (sladkor in vodo v razmerju  vodo1:2 zavremo na štedilniku in ohladimo, vodi lahko dodamo pa

JOGURTOVA krema za torto

Vse sestavine zmešamo z mešalnikom, na koncu vmešamo še želatino in čez noč postavimo v hladilnik.

JOGURTOVA krema s sadjem

Navadno želatino namočimo v 0,5 dcl hladne vode. Ko se strdi, jo segrejemo, a le toliko, da se ponovno utekočini. Pazimo, da želatina med segrevanjem ne zavre!

MALINOVA krema za torto

500 g malinov jogurt

75 g sladkorja

dodamo 400 ml stepene sladke smetane in

1 želatina fix

Torta pistacija - malina

Če iščete torto, ki bo navdušila vaše goste in postala prava zvezda vsakega praznovanja, potem je pistacija-malina torta prava izbira.

Koliko materiala (moke, jajc in sladkorja) potrebujem za 16,18,20,30 kosov torte?

Količine za biskvit:

Za 14 do 16 kosov torte potrebujemo:

Strani

Aktualni izdelki za peko

14,98 €

Kuhinjski digitalni termometer s sondo za čokolado, sladkor, meso

Nepogrešljiv pri peki mesa, ali pripravi čokolade, sladkorja... Od - 20°C do + 250°C

4,50 €

Topper za torto KONJI

Popestrite rojstnodnevno torto s čarobnim pridihom narave in elegance.

Višina: pribl. 14 cm
Širina: pribl. 14 cm

19,95 €

Kovinski izrezovalec za (manjše) rogljičke

Odrezan trikotnik meri 10x9 cm.

Trpežen, enostaven za uporabo rezalnik peciva za rogljičke!

2,95 €

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini