Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
|
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
|
Kakšno smetano uporabimo?
K različnim izdelkom uporabljamo različno smetano. |
|
Izdelava čokoladnih lizik
Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito. |
|
Kako rišemo na pirhe
Da bo slika na pirhih lepo vidna, moramo najprej odstraniti barvo iz jajčne lupine, da bo bela. To naredimo tako, da sledimo spodnjim korakom: |
|
Količina smetane za torte različnih velikosti
Količina smetane za različne velikosti tort |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.