|
|
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
|
|
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
|
|
Profesionalne pekovske emulzije
Kaj je pekovska emulzija - kako in kje se uporablja - ali so emulzije močnejše od ekstraktov ? |
|
|
Koliko materiala (moke, jajc in sladkorja) potrebujem za 16,18,20,30 kosov torte?
Količine za biskvit: Za 14 do 16 kosov torte potrebujemo: |
|
Izdelava čokoladne dekoracije
Modelčki iz polikarbonata so najboljša izbiza za izdelavo čokoladne dekoracije. |
|
|
|
MASLENA KREMA Z BELO ČOKOLADO
Za okraševanje cupcakes, premaz tort pod tičino sladkorno maso, za brizganje vrtnic, listkov ... Na to kremo lahko polagamo tudi okraske iz tičino sladkorne mase. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.