![]() |
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
![]() |
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
![]() |
Tortopretvornik za okrogle in pravokotne torte
Tortopretvornik je nepogrešljivo orodje v vsakem slaščičarskem arzenalu, ki omogoča enostavno prilagoditev velikosti torte s pravo pretvorbo sestavin za okrogle, kvadratne in pravokotne torte. |
Wilton modelčki za čokolado
Video prikazuje kako uporabljamo Wilton modelčke za čokolado. |
|
![]() |
CakePops v mini papirčkih za mafine
CakePops lahko naredimo in postrežemo tudi malo drugače in sicer v papirčkih za muffine. Potrebujemo: |
![]() |
O želatini pri peki
Želatina: Želatino v listih namočimo v mrzlo vodo za nekaj minut da nabrekne, nato jo ožamemo in stopimo v posodici na štedilniku ali mikrovalovni pečici. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.