Steklenička za okraševanje – zelo uporaben pripomoček

deli

Priročna mehka steklenička, s pomočjo katere brez packanja okrašujemo s čokolado, royal icing kremo, ali ostalimi glazurami in oblivi.

Če se nam obliv med delom strdi, napolnjeno plastenko preprosto postavimo v mikrovalovno pečico, ali v posodo s toplo vodo.

Pekis priporoča

6,50 €

Glazurni preliv (hladni gel) čokolada

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

4,95 €

Obliv Deco Melts - ZELEN 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

4,95 €

Žlička za čokolado Wilton

Žlica s katero zajamemo čokolado in jo skozi tulec spustimo ravno pravšnjo količino

11,88 €

Choco drip Bron

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje bronastih poudarkov raznim sladicam.

3,95 €

Steklenička za okraševanje, fuksija 500 ml

Za icing kremo, čokolado, oblive...

Prostornina cca 5 dcl

5,98 €

Kapljični preliv za sladice BEL, 375 g

Tekoča sladkorna masa. Segrejemo v mikrovalovni pečici po želji pobarvamo in prelijemo po torti, krofih, piškotih.

6,50 €

Glazurni preliv (hladni gel) zlat

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

4,95 €

Obliv Deco Melts, VIJOLIČEN 250g

Sladkorni preliv za CakePopse, za kapljične prelive na tortah, piškote, sadje, za okraske, za pisanje po sladicah.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Temperiranje čokolade

Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo.

Recept za domače čokoladne praline

Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu.

Izdelava čokoladnih lizik

Enostavno in zabavno ustvarjanje čokoladnih liziik. Z modelčki in čokolado bodo lizike videti čudovito.

Kaj je slaščičarski obliv in uporaba
Postani mojster oblivanja sladic. Poznaš razliko med čokolado in slaščičarskimi oblivi?
Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno.

Sestavljanje torte z uporabo acetatne folije

Biskvit smo spekli, kako pa naprej?

Torte vedno sestavljajte, ko so ohlajene, najbolje je, da se biskvit pred razrezom speče en dan prej, da se ne drobi.

Strani

Aktualni izdelki za peko

1,95 €

Podstavek iz močnega kartona 30cm (3mm) Bel

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Premer: 30 cm

Debelina: 3 mm

6,95 €

Plastičen modelček (BWB) Dubai čokolada

Izjemen kalup za posebno čokoladico, zasnovan za enostavno in natančno izdelavo popolnih čokolad

4,95 €

ČAROBNA krema 200g, mešanica

Mešanica za obmazovanje tort, za izdelavo rožic, vrtnic, za muffine-cupcakes, za polnilo raznih sladic.

0,45 €

Podporna palčka (palčke za vezane, nadstropne torte) 30 cm

Podporno palico skrajšajte na višino torte in postavite pod podstavek. Pri manjših nadstropnih tortah enostavno po sredini z vrha ojačamo torto. Premer 1 cm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini