![]() |
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
![]() |
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
![]() |
Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled
Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno. |
![]() |
O biskvitu
O biskvitu: Recept 'Kako naredimo in spečemo dober biskvit' se nahaja med recepti za torte, enako pomembno pa je tudi, da je biskvit pravilno nasočen. |
![]() |
Sestavljanje torte z uporabo acetatne folije
Biskvit smo spekli, kako pa naprej? Torte vedno sestavljajte, ko so ohlajene, najbolje je, da se biskvit pred razrezom speče en dan prej, da se ne drobi. |
Izdelava čokolad s polikarbonat modelčki
Modelčki iz polikarbonata so praktično skoraj neuničljivi. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.