|
|
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
|
|
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
|
Kako naredimo čokoladne lizike
Čokladne lizike lahko naredimo s čokolado, ali oblivom. |
|
|
|
Barvni sladkor za sladkorno peno
Kako naredimo barvni sladkor?
Če se sprašujete kako narediti barvno in okusno sladkorno peno, je recept zelo preprost. |
|
|
Kakšno smetano uporabimo?
K različnim izdelkom uporabljamo različno smetano. |
|
|
Piškoti GOBICE
Iz sestavin zamesimo testo in ga pustimo najmanj 1 uro počivati v hladilniku. Oblikujemo kroglice poljubnih velikosti in jih pečemo cca 20 - 25 minut na 180 stopinjah. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.